GÜNDEM

BAŞKAN YILMAZ:

Haber Tarihi : 31/03/20

“BİR MAAŞIMI MİLLETİMİZLE PAYLAŞMAKTAN ONUR DUYUYORUM”

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Türkiye’nin içinden geçtiği bu zor günleri birlik ve dayanışma ruhuyla aşacağını vurgulayarak, “Toroslar Belediye Başkanı olarak bir maaşımı milletimizle paylaşmaktan onur duyuyorum” dedi.

 Başkan Yılmaz, Koronavirüsle mücadele sürecinde alınan tedbirlerden etkilenen dar gelirli vatandaşlara ilave destek sağlamak adına başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası’nın, Türk milletinin birbirine kenetlenmesi için öncü bir çağrı olduğunu kaydederek,  “İçinden geçtiğimiz bu zor günleri,  birlik ve dayanışma içinde aşacağız. İhtiyaç sahiplerini gözeterek, beraberlik ruhuyla, salgına karşı mücadelemizden hep birlikte galip çıkacağız. Nasıl ki her zorluk karşısında ‘Biz bize yeteriz!’ deyip kenetlendiysek,  gün yine bir olma, beraber olma günüdür!” ifadelerini kullandı.

1 MAAŞINI BAĞIŞLADI

“Toroslar Belediye Başkanı olarak bir maaşımı milletimizle paylaşmaktan onur duyuyorum” diyen Başkan Yılmaz, “Hiçbir zorluk bizim birliğimizden beraberliğimizden güçlü değildir. Bu zor günler de geçecek. Yeter ki biz kenetlenelim” diye konuştu.