GÜNDEM

TOROSLAR’DA KORONAVİRÜS ÖNLEMLERİ EN ÜST SEVİYEDE

Haber Tarihi : 07/04/20

Toroslar Belediyesi, yeni Koronavirüs (Covid-19) salgınına karşı gerçekleştirdiği dezenfeksiyon çalışmalarını en üst seviyeye çıkardı.

Türkiye'de ilk vakanın görüldüğü andan itibaren toplum sağlığını korumak adına ilçe genelinde ilaçlama ve dezenfekte çalışmalarına başlayan belediye, aldığı tedbirleri kararlılıkla uygulamaya devam ediyor.

Bu kapsamda; kamu binaları, sağlık merkezleri, huzurevi, eczaneler, muhtarlıklar, semt pazarları, yolcu minibüsleri ve otobüs durakları gibi vatandaşların ortak kullanım alanları periyodik olarak dezenfekte ediliyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından oluşturulan özel ekip, ilçeyi köşe bucak gezerek dezenfekte çalışmalarını gün boyu sürdürürken, elle temasın yoğun olduğu banka ATM'leri ile asansörlere el dezenfekten üniteleri de yerleştirildi.

 İlçe halkı, Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz ve ekibine koronavirüs salgınına karşı yürüttüğü özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, memnuniyetlerini belirtiyor.

"Bu Süreci Koordineli Bir Şekilde Yürütüyoruz"

"Hiçbir virüs aldığımız tedbirlerden daha güçlü değildir" diyen Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz ise; "Almamız gereken en önemli tedbir zorunlu olmadıkça evden çıkmamak, hijyen kurallarına uymak ve sosyal mesafeyi korumak. Uyarıları dinleyerek evde kalan tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Belediye olarak salgın riski ortadan kalkana kadar 7/24 teyakkuz halinde olacağız" diye konuştu.

Başkan Yılmaz, zorlu bir süreçten geçildiğini ve ilçedeki kamu kurumlarıyla da tam bir koordinasyon içerisinde titizlikle çalıştıklarını belirterek; "Önceliğimiz, halkımızın huzuru ve sağlığı. Devlet millet el ele verip bu süreci hep birlikte atlatacağız" ifadelerini kullandı.