GÜNDEM

BAŞKAN YILMAZ: SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZA MİNNETTARIZ

Haber Tarihi : 11/04/20

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, 7-13 Nisan tarihleri arasında kutlanan Dünya Sağlık Haftası dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Sağlığın, huzurlu ve mutlu bir toplum için son derece önemli olduğunu belirten Başkan Yılmaz; "Sağlık, kaliteli yaşamın en önemli faktörüdür. Ülke olarak sağlığımızı tehdit eden küresel bir salgınla mücadele ediyoruz. Bu salgına karşı fedakarca mücadele ederek milletimiz adına önemli bir sorumluluk üstlenen tüm sağlık çalışanlarımıza minnettarız" dedi.

"Sağlıklı Bir Yaşam Hepimizin Hakkı"

"Sağlıklı bir yaşam hepimizin hakkı" diyen Başkan Yılmaz; "Çin'de ortaya çıkan, tüm dünyayı ve ülkemizi de etkisi altına alan Koronavirüs (Covid-19) salgını ne yazık ki küresel bir tehdit haline geldi. Bu süreçte sağlığın önemi ve insan hayatındaki etkisi her geçen gün bütün dünyada daha net anlaşılmaktadır.  Salgından korunmak ve yayılmasını önlemek adına ülke olarak el birliğiyle mücadele ediyoruz. Bu mücadelede sağlığımız için en büyük görev ve sorumluluğu üstlenen sağlık çalışanlarımıza özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Sağlık hizmetlerini başarıyla yürüten tüm sağlık çalışanlarımızın Dünya Sağlık Haftası'nı kutluyor, vatandaşlarımıza aileleri ve sevdikleriyle birlikte sağlıklı bir yaşam diliyorum" şeklinde konuştu.

 "El birliğiyle bu zorlu süreci en kısa sürede atlatacağımıza inanıyorum" ifadesini kullanan Başkan Yılmaz; "Virüs tehlikesine karşı tüm hemşehrilerimizden sağlıkları için evde kalmalarını, kurallara uymalarını ve sosyal mesafelerini korumalarını istiyoruz" dedi.