GÜNDEM

TOROSLAR'DA DEZENFEKTE SEFERBERLİĞİ DEVAM EDİYOR

Haber Tarihi : 27/04/20

Toroslar Belediyesi, Koronavirüs salgınına karşı aldığı tedbirler kapsamında ilçe genelindeki dezenfekte çalışmalarını genişleterek sürdürüyor.

Salgının Türkiye'de görüldüğü ilk günden itibaren teyakkuz halinde olan belediye, bir yandan tüm sokaklarda yıkama ve temizlik çalışması yaparken diğer yandan da kamuya açık alanların dezenfekte işlemlerini titizlikle gerçekleştiriyor.

Bu kapsamda vatandaşların yoğun olarak temasta bulunduğu tüm noktalar başta olmak üzere kamu ve kuruluş binaları, sağlık merkezleri, iş yerleri, otobüs durakları ve yolcu minibüsleri periyodik olarak dezenfekte ediliyor.

 İlçe genelindeki semt pazarları da düzenli olarak temizlenip dezenfekte edilerek halkın daha sağlıklı ve hijyenik bir ortamda alışveriş yapması da sağlanıyor.

 "Tedbirlerimizi En Üst Seviyede Uygulayarak, Bu Süreci Daha Sağlıklı Atlatacağız"

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan Covid-19'a karşı tedbirleri her geçen gün arttırdıklarını dile getirerek,  "Kurallara uyulmasıyla bu süreç çok daha sağlıklı atlatılacak" dedi.

Başkan Yılmaz; "Hiçbir virüs bizim alacağımız tedbirden daha güçlü değildir. Halkımızın sağlıklı bir ortamda hayatına devam edebilmesi için dezenfekte işlemlerimizi aralıksız sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızdan da  isteğimiz lütfen tedbirlere ve kurallara uyarak evlerinde kalmaları ve sosyal mesafelerini korumalarıdır. Unutmasınlar ki hayat eve sığar" diye konuştu.