GÜNDEM

TOROSLAR BELEDİYESİ'NDEN

Haber Tarihi : 11/05/20

BERBER VE KUAFÖRLERE HİJYEN DESTEĞİ

Toroslar Belediyesi, ilçedeki kuaför ve berberleri dezenfekte ederek, hijyen seti hediye etti.

Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında ülke genelinde faaliyetleri geçici süreliğine durdurulan berber, kuaför ve güzellik merkezleri, 11 Mayıs 2020 Pazartesi günü yeniden hizmete girdi. 

Toroslar Belediyesi, günün ilk saatlerinde ilçede Berberler ve Kuaförler Odası'na kayıtlı tüm işletmelerde dezenfeksiyon çalışması yaparak, içerisinde; maske, eldiven, dezenfektan ve tek kullanımlık önlükten oluşan hijyen setini de teslim etti. Tek kullanımlık önlükler Toroslar Belediyesi TORTEK merkezlerinde imal edilerek esnafa hediye edildi.

 Hijyen setlerini alan ve iş yerleri dezenfekte edilen esnaflar ise Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz'a desteklerinden dolayı teşekkür ederek; "Belediyemiz, salonlarımızın hijyenik olarak faaliyetlerine başlaması için günün ilk saatlerinde dezenfeksiyon çalışması yaptı. Başkanımıza ve ekibine teşekkürlerimizi sunarız. Bizler de hijyen kurallarına dikkat ederek hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi.

Başkan Yılmaz; "Esnafımızın Yanındayız"

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Covid-19 salgının yayılmasını önlemek amacıyla ilçede en üst seviyede tedbirler almaya devam ettiklerini belirterek; önceliklerinin halk sağlığını korumak olduğuna dikkat çekti.

"Bugün yeniden hizmete giren tüm berber ve kuaför esnafımıza bol ve bereketli kazançlar diliyorum" diyen Başkan Yılmaz; "Ülke olarak zor bir süreçten geçiyoruz. Toroslar Belediyesi olarak esnafımızın her zaman yanındayız. Yeter ki halkımız ve esnafımız sağlıklı, huzurlu ve mutlu olsun. İnşallah bu zorlu süreci de en kısa zamanda hep beraber atlatacağız" diye konuştu.