GÜNDEM

TOROSLAR'DA OKULLAR, YENİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM SEZONU ÖNCESİ DEZENFEKTE EDİLDİ

Haber Tarihi : 18/09/2020

TOROSLAR'DA OKULLAR, YENİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM SEZONU ÖNCESİ DEZENFEKTE EDİLDİ

Toroslar Belediyesi; ilçe genelindeki tüm okulları dezenfekte ederek, yeni eğitim ve öğretim yılına hazır hale getirdi.

Mersin'de artan Koronavirüs vakalarına karşı dezenfekte ve hijyen çalışmalarını yoğunlaştıran belediye, 21 Eylül'de yüz yüze eğitimle açılacak okullarda salgınla mücadele kapsamında dezenfeksiyon çalışması yaptı.

Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı iki ekip, öğrencilerin ve öğretmenlerin okullarda temas ettiği sınıf, koridor, tuvalet, lavabo ve kapı kolları gibi tüm alanların dezenfekte işlemini titizlikte gerçekleştirdi.

"Çocuklarımızın Sağlığı ve Huzuru Her Şeyden Önce Gelir"

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, okulları dezenfekte ederek öğrencilerin ve öğretmenlerin sağlıklı bir ortamda eğitim ve öğretime başlamalarını amaçladıklarını söyledi.

Kamuya açık alanlarda hijyen ve dezenfekte çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini belirten Başkan Yılmaz, önceliklerinin toplum sağlığı olduğunu vurgulayarak; "İlçemizdeki tüm okullarda gerçekleştirdiğimiz bu çalışma ile eğitim yuvalarımızı daha hijyenik hale getiriyoruz. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın gönül rahatlığıyla eğitimlerine başlamalarını istiyoruz. Virüs tehdidi ortadan kalkıncaya kadar dezenfekte çalışmalarımıza devam edeceğiz. Lütfen sevdiklerimiz için tedbiri elden bırakmayalım" diye konuştu.