GÜNDEM

MEYAD'DAN, BAŞKAN YILMAZ'A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Haber Tarihi : 29/09/2020

MEYAD'DAN, BAŞKAN YILMAZ'A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz; "Edebiyata, kültür, sanat ve bilime çok önem veriyor ve bu alanda çalışmalar yürütüyoruz" dedi.

Mersin Yazarlar Derneği (MEYAD) Başkanı Rüştü Aydın, Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz'ı ziyaret ederek, Mersin Edebiyat dünyasına sunduğu katkılardan dolayı teşekkür etti.

MEYAD Üyesi Fatma Aydın'ın da hazır bulunduğu ziyarette Dernek Başkanı Aydın, Başkan Yılmaz'a tamamen civatalardan yapılmış 'Kitap Okuyan Civata Adam'  andaç kalemliği ve pandemi döneminde kaleme aldığı Koronavirüs ile ilgili "Eve yalnız gel' kitabını da hediye etti.

Başkan Yılmaz'ın her zaman yanlarında olduğunu ve destek verdiğini belirten MEYAD Başkanı Rüştü Aydın; "Başkan Yılmaz'ın kültür ve sanata verdiği değeri takdirle karşılıyoruz. Mersin'in Düşman İşgali'nden Kurtuluşu'nun yıl dönümü kutlamaları kapsamında Toroslar Belediyemiz ile birlikte düzenlediğimiz şiir yarışmamız ulusal bir yarışma boyutu kazandı. Yarışmamıza ve etkinliklerimize destek veren Sayın Başkanımız Atsız Afşın Yılmaz'a teşekkür ediyorum" dedi.

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz ise Mersin'deki şair ve yazarları bir çatı altında toplayarak, Türk edebiyatına yeni kalemlerin kazandırılmasına katkı sunan Mersin Yazarlar Derneği Başkanı Rüştü Aydın ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür etti.

MEYAD tarafından yapılan faaliyetlerin kentin kültür ve sanat alanındaki gelişimine de katkı sunduğunu kaydeden Başkan Yılmaz; "Toroslarımızda yaşayan hemşehrilerimizi kültür ve sanatla buluşturmak adına önemli çalışmalar yapıyoruz. Bu çalışmalardan bir tanesi de Mersin Yazarlar Derneği ile birlikte gerçekleştirdiğimiz şiir yarışmamız ve etkinliklerdir. Sanatın ve sanatçının her zaman yanında olacağız" diye konuştu.