GÜNDEM

BAŞKAN YILMAZ; "BU BÜTÇE, YATIRIM BÜTÇESİ!"

Haber Tarihi : 21/10/2020

BAŞKAN YILMAZ; "BU BÜTÇE, YATIRIM BÜTÇESİ!"

Toroslar Belediye Meclisi'nin Ekim Ayı toplantısının ikinci oturumunda 2021 mali yılı bütçesi kabul edildi. Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Toroslar Belediyesi'nin 2021 mali yılı bütçesinin Toroslar'a ve Mersin'e hayırlı olmasını dileyerek; "Bu bütçe, yatırım bütçesi. Yeni yılda Toroslarımızda yeni yatırım hamleleri yapacağız" dedi.

Toroslar Belediye Meclisi'nin Ekim Ayı ikinci oturumu Yunus Emre Kültür Merkezi’nde yapıldı.

Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz'ın başkanlığında toplanan belediye meclisinde yapılan bütçe görüşmelerinde; Toroslar Belediyesi'nin 2021 mali yılı ile 2022 ve 2023 mali yılı tahmini bütçesi oy birliğiyle kabul edildi.

Bütçe oylamasının tamamlanmasının ardından konuşan Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, bütçenin hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

Göreve geldikleri günden bugüne kadar Mersin'in en büyük ilçelerinden biri olan Toroslar'a en iyi hizmeti sunmaya çalıştıklarını ve çalışmaya devam edeceklerini kaydeden Başkan Yılmaz; "Bütçemiz, Toroslarımıza ve Mersinimize hayırlı uğurlu olsun. Bu konuda kararların oy birliğiyle alınmış olması bizim için çok kıymetli. Desteğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu bütçe, yatırım bütçesi. İnşallah önümüzdeki dönemde yeni projelerimizi gerçekleştirme noktasında ciddi hamlelerimiz olacak. Bunu da sizlerin desteği ve güveniyle sağlamış olacağız" şeklinde konuştu.