GÜNDEM

TOROSLAR BELEDİYESİ, YAYLALARDA YOL VE ÇEVRE DÜZENLEME ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Haber Tarihi : 29/12/2020

TOROSLAR BELEDİYESİ, YAYLALARDA YOL VE ÇEVRE DÜZENLEME ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Toroslar Belediyesi, ilçe merkezinin yanı sıra yaylalarda da yol yapım çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Yeni yol açımı, bahçe yolu düzenleme, kilit parke yol, sathi kaplama ve asfalt  çalışmalarına kadar hizmetlerini çok yönlü gerçekleştiren belediye, çevre düzenleme çalışmalarını da paralel olarak sürdürüyor.

Özellikle yaylalarda kış aylarının rahat geçmesi için planlı bir çalışma yürüten Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler; Soğucak Mahallesi'nde kilit parke, stabilize yol ve büz boru döşeme çalışması, Aladağ ve Çandır Mahalleleri'nde kilit parke yol çalışması, Yavca, Gözne, Kepirli ve Hamzabeyli Mahalleleri'nde ise yeni yol açım çalışmaları yaptı.

"Yaylalarımız, Doğa Sporları ve Turizmi Konusunda Gelecek Vaat Ediyor"

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, merkez ve kırsal mahallelerde yaşam standartlarının yükselmesi için çalıştıklarını kaydederek; "Hizmetlerimizi, hemşehrilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda yerine getiriyoruz" dedi.

Yaylaların doğa turizmi ve sporları için önemli bir merkez olmasını istediklerini ve bu yönde de gerekli çalışmalar yaptıklarını da söyleyen Başkan Yılmaz; "Yaylalarımızda tespit ettiğimiz ihtiyaçları, mahalle muhtarlarımız ve hemşehrilerimizin taleplerini de göz önünde bulundurarak gideriyoruz. Üst yapı çalışmalarıyla yenilediğimiz yaylalarımızın doğa sporları ve turizmi konusunda da önemli bir merkez olması için çalışıyor ve bu doğrultuda projeler üretmeye devam ediyoruz" diye konuştu.