GÜNDEM

BAŞKAN TUNA, ŞAMPİYONLARI AĞIRLADI

Haber Tarihi : 08/03/17

BAŞKAN TUNA, ŞAMPİYONLARI AĞIRLADI

- Uluslararası Savaş Sanatları Meydan Okuma Müsabakasında elde ettikleri altın ve bronz madalyalarla Mersin’e ve Türkiye’ye büyük bir gurur yaşatan Arnis Kali Escrima Sporcuları Serkan Gök ve Gökhan Keleş, Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna’yı makamında ziyaret ederek verdiği büyük destekten dolayı teşekkür ettiler.

İtalya’nın Milano kentinde düzenlenen ‘1.Uluslararası Savaş Sanatları Meydan Okuma Müsabakasından’ altın madalya ile dönen Arnis Kali Escrima Sporcusu ve Toroslar Belediye Personeli Serkan Gök, Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna’yı ziyaret etti.

86 Ülkenin katıldığı şampiyonada bronz madalyayı da ülkemize getiren takım arkadaşı Gökhan Keleş ve Antrenör Bilal Erbatan’ın da hazır bulunduğu ziyarette, madalyalarını Başkan Tuna ile paylaşan sporcular, elde ettikleri bu başarı ile 2018 yılında Havai’de düzenlenecek olan Dünya Şampiyonasında ülkemizi temsil etmeye hak kazandıklarını söylediler.

Başkan Tuna’ya, Arnis Kali Escrima Sporu’na sunduğu desteğinden dolayı teşekkür eden takım antrenörü Bilal Erbatan ise: “Yer aldığımız şampiyonalarda Sayın Başkanımız Hamit Tuna’nın ve Toroslar Belediyesi’nin ismini taşımaktan gurur duyuyoruz. Daha yapacak çok işimiz var. Başkanımızın bizim yanımızda olduğunu görmek çalışma azmimizi daha güçlendirmektedir. Bu bir bayrak sevdasıdır. İnşallah önümüzdeki dünya şampiyonasında da kentimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz” dedi.

Uluslararası şampiyonadan Ülkemize altın ve bronz madalya getirerek gurur yaşatan Escrima Sporcuları Serkan Gök ve Gökhan Keleş’i başarılarından dolayı tebrik eden Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna da savunma sanatı olan Arnis Kali Escrima sporunu daha da yaygınlaştırmayı amaçladıklarını söyledi.

Başkan Tuna: “Toroslar Belediye Spor Kulübümüzün sporcusu ve personelimiz Serkan Gök, İtalya'da yapılan Kali Eskrima Şampiyonasında altın madalya, takım arkadaşı Gökhan Keleş de bronz madalya alarak Ay Yıldızlı Al Bayrağımızı, Toroslarımızı, Mersinimizi ve Ülkemizi başarı ile temsil ettiler.İnşallah elde ettikleri bu başarının sonucunda 2018 yılında yapılacak Dünya Şampiyonasına katılmaya hak kazandılar. Biz de kendilerine elimizden geldiğince destek vermeye devam edeceğiz. Antrenörümüzü ve şampiyon sporcularımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Toroslar Belediyesi olarak  Türkiye’de yeni duyulan bir sporcu branşı olan Arnis Kali Escrima sporunu da inşallah yaygınlaştırmayı hedefliyoruz” dedi.

Haberin videosu için tıklayınız