GÜNDEM

BAŞKAN YILMAZ, GENEL BAŞKAN DEVLET BAHÇELİ İLE BİR ARAYA GELDİ

Haber Tarihi : 28/08/2021

BAŞKAN YILMAZ, GENEL BAŞKAN DEVLET BAHÇELİ İLE BİR ARAYA GELDİ

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin teşrifleriyle Malazgirt Zaferi'nin 950. yıl dönümü dolayısıyla Muş'un Malazgirt ilçesinde düzenlenen programa katıldı.

Anadolu'nun kapılarını Türklere açan zaferin yıl dönümünde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bir araya gelen Başkan Yılmaz;  "Sayın Genel Başkanımızın dediği gibi "İrademiz Sultan Alparslan'ın iradesi, ilhamımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün istiklal davasıdır" ifadelerini kullandı.

"Malazgirt Ruhu Her Zaman Yol Göstericimiz Olacaktır"

Genel Başkan Devlet Bahçeli'ye çalışmalarıyla ilgili bilgiler de veren Başkan Yılmaz; "Genel Başkanımız, Türkmen  Beyimiz Sayın Devlet Bahçeli ile Malazgirt Zaferimizin 950. yıl dönümünde bir araya gelmenin onurunu yaşadım. Malazgirt Zaferi, büyük bir millet şuurunun eseridir. Geçmişimizden aldığımız güçle Malazgirt ruhu her zaman yol göstericimiz olacaktır. Anadolu'yu ebediyen vatan kılan Sultan Alparslan ve şanlı ecdadımızı, Büyük Taarruz’un 99’uncu yıl dönümünde Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, aziz şehitlerimizi rahmetle, saygıyla ve minnetle anıyorum" diye konuştu.

Başkan Yılmaz, MHP Muş İl Başkanlığı'nı da MHP Türk Dünyası ve Uluslararası İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Kamil Aydın ile birlikte ziyaret ederek MHP Muş İl Başkanı Osman Yüce, İlçe Başkanı Tahsin Şahin, Muş Ülkü Ocakları Başkanı Cengiz Taşkıran ile bir araya geldi.

Hasköy'ü de ziyaret eden Başkan Yılmaz, burada da Hasköy Belediye Başkanı Hikmet Karayel, MHP Muş İl Genel Meclis Üyesi Sayın Enver Ötelaş, Hasköy İlçe Başkanı Gökhan Kürem, Korkut İlçe Başkanı M. Nuri Söylemez, İl Yöneticisi Erhan Özen, önceki dönem Belediye Başkanı Şefik Taşkın, Belediye Başkan Adayı Muhlis Cemal Orbay, kanaat önderleri Sabri Özen ile Hacı Nazım Özcan ve vatandaşlarla buluştu.

Başkan Yılmaz, Hasköy'e özgü közde demlenmiş çaylarından içerek, gönüldaşlarıyla sohbet etti.