GÜNDEM

TOROSLAR BELEDİYESİ’NDEN MERSİN’DE İLK

Haber Tarihi : 27/10/2021

TOROSLAR BELEDİYESİ’NDEN MERSİN’DE İLK

“ŞAMPİYONLAR, TOROSLAR EKTREME ENDURO MOTOFEST’TE YARIŞACAK”

Sporun merkezi haline gelen Toroslar’da, adrenalin tutkunları Toroslar Belediyesi’nin düzenleyeceği “Ektreme Enduro Motofest” etkinliğinde yarışacak.

Belediyenin, geçtiğimiz ay klasik ve modifiye araç tutkunlarını bir araya getirdiği Toroslar Otofest yarışlarının ardından şimdi de Toroslar Extreme Enduro Motofest heyecanı yaşanacak.

Motosiklet Tutkunları, 30-31 Ekim’de Toroslar’da Nefes Kesecek

Mersin Valiliği himayesinde, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Türkiye Motosiklet Federasyonu, Mersin Otomobil Sporları Kulübü, Mersin Motosiklet Spor Kulübü, Mersin Enduro Kulübü ile Toroslar Enduro Kulübü işbirliğinde gerçekleşecek yarışlarda motosiklet tutkunları, 2 gün boyunca hünerlerini sergileyecek.

Ülke genelinden katılan sporcuların 6 kategoride yarışacağı etkinlik, 30 Ekim Cumartesi günü saat 9.00’da Korukent Mahallesi’nde Çevik Kuvvet arkasında Toroslar Belediyesi tarafından hazırlanan Süper Enduro Pisti’nde serbest antrenman ve sıralama turlarıyla başlayacak.

Heyecan dolu anlara sahne olacak Motofest Yarışları ise 31 Ekim Pazar günü saat 11.00’da start alacak. Görsel bir şölenin de sunulacağı Motofest, yine aynı gün düzenlenecek ödül töreni ile son bulacak.

Başkan Yılmaz; “Toroslarımız, Motor Sporlarının Buluşma Noktası”

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Toroslar’ı motor sporları konusunda önemli bir merkez haline getirdiklerini söyledi.

Gerek pist, gerekse tesis ve sosyal donatı alanları ile Toroslar’ın sporun her branşına cevap verecek bir konumda olduğuna dikkat çeken Başkan Yılmaz; “Mersin’de bir ilk olan Süper Enduro Pisti’ni ilçemizde hayata geçirdik. Bu pistimizde ilk yarışlarımızı, tam donanımlı ve profesyonel bir etkinlikle gerçekleştiriyoruz. Ülkemiz genelinden gelen şampiyon sporcularımızı da ilçemizde ağırlayacağız. Toroslarımız, hem sporcuların hem de motor sporlarına gönül vermiş sporcuların buluşma noktası oldu. Bu hafta sonu düzenleyeceğimiz heyecan dolu etkinliğimize tüm halkımız davetlidir” diye konuştu.