GÜNDEM

BAŞKAN YILMAZ, YAYLALARDA KARLA MÜCADELE ÇALIŞMALARINI TAKİP ETTİ

Haber Tarihi : 28/01/2022

BAŞKAN YILMAZ, YAYLALARDA KARLA MÜCADELE ÇALIŞMALARINI TAKİP ETTİ

“TÜM EKİPLERİMİZLE SAHADAYIZ”

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, ilçenin yüksek kesimlerinde devam eden karla mücadele çalışmalarını gün boyu takip etti.

Başkan Yılmaz; “Çevik Belediyecilik anlayışımız doğrultusunda Meteorolojiden gelen uyarıları dikkate alarak gerekli hazırlıklarımızı yapmıştık. Çok şükür ilçemizin yüksek kesimlerinde herhangi bir olumsuzluk olmadı” dedi.

Toroslar Belediyesi, yaylalarda gece gündüz teyakkuz halinde çalışıyor. Yoğun kar yağışının ulaşımda aksaklıklara yol açmaması için tüm ekip ve ekipmanlarıyla hızlı bir şekilde hareket eden belediye, karda mahsur kalan vatandaşlara da anında ulaşarak yardımına koşuyor.

Başkan Yılmaz’dan Karla Mücadele Ekibine Teşekkür Ziyareti

Başkan Yılmaz, Karla Mücadele ve Acil Durum Afet ekiplerini sahada ziyaret etti. Arslanköy, Kavaklıpınar, Kurudere ve Horozlu Mahallelerinde çalışma arkadaşlarıyla bir araya gelerek kolaylıklar dileyen Başkan Yılmaz, ekiplerine ve mahalle sakinlerine cezerye ikramında bulundu.

Birim müdürleriyle gerçekleştirdiği mahalle ziyaretlerinde yoğun ilgiyle karşılanan Başkan Yılmaz, esnaf ve vatandaşlarla sohbet edip taleplerini dinledi.

Başkan Yılmaz; “40 yılın en yüksek kar yağışının yaşandığı yaylalarımızda devam eden olumsuz hava şartlarından dolayı vatandaşlarımızın mağdur olmaması için çalışmalarımızı aralıksız bir şekilde sürdürüyoruz. Tüm ekiplerimizle ve iş makinelerimizle sahadayız. Vatandaşlarımız, herhangi bir sıkıntıda Belediyemizin 0324 322 72 00 numaralı telefonundan ekiplerimize ulaşabilirler. Hemşehrilerimizden de isteğimiz yola tedbirli çıkmalarıdır” ifadelerini kullandı.