GÜNDEM

BAŞKAN YILMAZ, AYVAGEDİĞİ MAHALLESİ’NDE HEMŞEHRİLERİNİN TALEPLERİNİ DİNLEDİ

Haber Tarihi : 07/02/2022

BAŞKAN YILMAZ, AYVAGEDİĞİ MAHALLESİ’NDE HEMŞEHRİLERİNİN TALEPLERİNİ DİNLEDİ

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Ayvagediği Mahallesi’nde hemşehrileriyle bir araya geldi.

Yoğun kar yağışının yaşandığı ilçenin yüksek kesimlerini ziyaret ederek ihtiyaçları yerinde tespit eden Başkan Yılmaz, esnaf ve vatandaşların taleplerini dinledi. Başkan Yılmaz, Ayvagediği Mahallesi’nde de hemşehrilerinin yoğun ilgisiyle karşılandı.

Hemşehrilerinden Başkan Yılmaz’a Hizmet Teşekkürü

Karla mücadele çalışmalarında ekip ve ekipmanlarıyla gece gündüz sahada olan Toroslar Belediyesi, vatandaşlardan tam not aldı.

Mahalle sakinleri, belediye ekiplerinin hızlı ve etkin çalışmalarıyla karla kaplı yollarının sürekli açık olduğunu ve hiçbir mağduriyet yaşamadıklarını belirterek, Başkan Yılmaz’a ve ekibine teşekkür etti.

Üreticiler, Tarım Desteklerinden Çok Memnun

Başkan Yılmaz, mahalle muhtarı Ayhan Gümeli ile birlikte Ayvagediği Semt Pazarını da gezerek üreticilere hayırlı ve bol kazançlar diledi.

Üreticiler ise Toroslar’ın bereketli topraklarında ürettikleri mahsullerinin vatandaşla buluşmasına katkı sunan Başkan Yılmaz’a teşekkür ederek, Toroslar Belediyesinin tarımı ve çiftçiyi destekleyen projelerinden çok memnun olduklarını söyledi.

Başkan Yılmaz; “Üreticilerimizin Her Zaman Yanındayız”

“Üretim, emek ve alın teri her şeyden daha kıymetlidir. Üreticilerimizin, mahsulleri bol olsun” diyen Başkan Yılmaz ise;  “Havası ve doğasıyla yaz ve kış aylarında yoğun ilgi gören mahallelerimizden biri olan Ayvagediği yaylamızda hemşehrilerimizin taleplerini dinledik. İlçemiz bereketli topraklara sahip. Bu bereketli topraklarda mahsulleri üreten üreticilerimizin emeklerinin karşılığını alması için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Çiftçimizin, esnafımızın ve hemşehrilerimizin memnuniyeti bizim için çok değerli” diye konuştu.