GÜNDEM

TOROSLAR’DA CAMİLER VE CEMEVİ PIRIL PIRIL

Haber Tarihi : 09/02/2022

TOROSLAR’DA CAMİLER VE CEMEVİ PIRIL PIRIL

Toroslar Belediyesi, ibadethanelerde temizlik ve dezenfeksiyon çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İlçede bulunan camiler ve Cemevi, titizle temizleniyor.

Düzenli olarak yapılan çalışmalarla vatandaşlar, daha sağlıklı bir ortamda ibadet etme imkanı bulurken, belediye Covid-19 salgınıyla mücadelede halk sağlığını önceleyen tedbirleri elden bırakmıyor.

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince; ibadethanelerdeki halılar, halı yıkama makinesiyle yerinde yıkanarak hijyenik hale getirilirken, avlu, tuvalet, kapı kolları ve ayakkabılık gibi temasın olabileceği tüm yüzeyler dezenfekte ediliyor.

“Hemşehrilerimiz Gönül Rahatlığıyla İbadet Edebilir"

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’ın büyük hassasiyet gösterdiği ibadethane temizliği ve dezenfeksiyon çalışmaları vatandaşların da takdirini topluyor.

"Vatandaşlarımızın sağlığı önceliğimiz" diyen Başkan Yılmaz; “İbadethanelerimizi evimiz gibi görüyoruz.  Temizlik İşleri Müdürlüğümüz bünyesinde özel bir ekip oluşturduk. Evlerimizde yaptığımız temizlik ne kadar önemliyse ibadethanelerimizin temizliği de bir o kadar önemli” dedi.

Başkan Yılmaz; “İlçemizde Koronavirüse karşı gerekli tüm önlemleri alıyoruz. İbadethanelerimizin temizlik ve dezenfeksiyonunu düzenli olarak yapıyoruz. Amacımız, hemşehrilerimizin gönül rahatlığıyla ve huzur içerisinde ibadetlerini gerçekleştirmesidir. Hemşehrilerimizden de isteğimiz sosyal mesafe kuralına uymaları ve maske takmalarıdır. Bu salgını el birliğiyle atlatacağız" diye konuştu.