GÜNDEM

BAŞKAN YILMAZ, İKİNCİ KEZ TÜRKİYE’NİN BAŞARI LİSTESİNDE

Haber Tarihi : 14/03/2022

BAŞKAN YILMAZ, İKİNCİ KEZ TÜRKİYE’NİN BAŞARI LİSTESİNDE

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Türkiye’de En Başarılı İlçe Belediye Başkanı Seçildi

ORC Araştırma Şirketi tarafından son 3 yılın “En Başarılı” Büyükşehir İlçe Belediye Başkanları anketi sonuçlandı. Başkan Yılmaz, ilçe belediyeleri arasında Türkiye’de ikinci seçildi.

ORC Araştırma Şirketi’nin hazırladığı son 3 yılın en başarılı 10 ilçe belediye başkanları arasında yüzde 62,4 oranla ikinci sırada yerini alan Başkan Yılmaz; “Bu gurur hepimizin. Teşekkürler Toroslar, teşekkürler Mersin” dedi.

Araştırma; 10 Şubat-10 Mart tarihleri arasında 30 Büyükşehir ve 51 İl merkezinde, 51.675 katılımcı ile Yüzyüze ve CATI anket yöntemiyle gerçekleştirildi.

Katılımcılara, “Son 3 yılı değerlendirdiğinizde belediye başkanınızı başarılı buluyor musunuz?” sorusu yöneltildi ve alınan cevaplara göre en yüksek başarı oranına ulaşan 5 Büyükşehir, 5 İl ve 10 Büyükşehir İlçe Belediye Başkanı tespit edildi.

Göreve geldiği günden bugüne kadar yaptığı başarılı çalışmalar ile Mersinlilerin sevgisini kazanan, Türkiye’de ilk ve enleri hayata geçiren Başkan Yılmaz, halkın teveccühü ile Türkiye’nin en başarılı ikinci ilçe belediye başkanı seçildi.

“Mersin’den Sıralamaya Giren Tek İsim Başkan Yılmaz”

Mersin’den sıralamaya giren tek isim olan Başkan Yılmaz; “Toroslarımıza hizmet etme aşkıyla çıktığımız yolda hiç durmadan, yorulmadan çalışmamız ve kentimizi hak ettiği noktaya taşıma gayretimiz, halkımızın takdirleriyle bizleri son 3 yılın “En Başarılı” Büyükşehir İlçe Belediye Başkanları arasına bir kez daha taşıdı. Bunun gururunu yaşıyor; Mersinimize, Toroslarımıza teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

“Aynı Heyecanla Çalışmaya Devam Edeceğiz”

Başkan Yılmaz, Toroslar’ı yeni projelerle buluşturmaya devam edeceklerini belirterek; “Biz, büyük bir aileyiz. Birlik ve beraberliğimizin daim olmasını diliyor, tüm hemşehrilerime sevgi ve saygılarımı sunuyorum” diye konuştu.

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Avrasya Araştırma Şirketi tarafından Türkiye genelinde 23 Ocak ile 4 Şubat 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilen "En Başarılı 20 Büyükşehir İlçe Belediye Başkanı" anketinde de yüzde 62,3 oranla en başarılı 3’üncü belediye başkanı seçilmişti.