GÜNDEM

BAŞKAN TUNA’DAN ANNELERE 60 BİN ÇİÇEK

Haber Tarihi : 12/05/17

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Anneler Günü nedeniyle çiçek dağıttı.

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Anneler Günü nedeniyle çiçek dağıttı. Belediye fidanlığında yetiştirilen 60 bin kadife çiçeğini annelere hediye eden Başkan Tuna, tüm annelerin Anneler Günü’nü kutladı.

Çiçekler; bu pazar kutlanacak ‘Anneler Günü’ öncesinde, Toroslar ilçesi başta olmak üzere il merkezindeki tüm kurumlardaki personellere gönderilirken, huzurevinde kalan yaşlılara ve vatandaşlara da bizzat Başkan Tuna tarafından dağıtıldı.

Kuvayi Milliye Caddesi üzerinde bulunan Toroslar Belediyesi Kültür Sanat Kaldırımı’nda gerçekleştirilen çiçek dağıtımı sırasında bir açıklama yapan Belediye Başkanı Hamit Tuna, dünyadaki en güçlü sevginin anne sevgisi olduğunu vurguladı.

Annelerin toplumun şekillenmesinde de önemli bir rol üstlendiğini kaydeden Başkan Tuna: “Bizleri yetiştiren, ömür boyu kalbinde bir çocuk olarak gören, ’Cennet Anaların ayakları altındadır’ hadisine layık olan tüm annelerimizin ve anne adaylarımızın gününü kutluyor, sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum” dedi.

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna’nın kendilerini her özel günde hatırladığını dile getiren anneler ise bu nazik davranışından dolayı kendisine teşekkür ettiler.