GÜNDEM

TEŞEKKÜRLER MERSİN!

Haber Tarihi : 19/12/2022

TEŞEKKÜRLER MERSİN!

BAŞKAN YILMAZ; “BİLGE LİDERİMİZ DEVLET BAHÇELİ’Yİ, MERSİNİMİZDE AĞIRLAMANIN BÜYÜK GURUR VE HEYECANINI YAŞADIK”

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin teşrifleriyle düzenlenen “2023’e Doğru Aday Belli Karar Net”  Mersin mitingine katılımı ve coşkusuyla güçlü bir şekilde destek veren tüm hemşehrilerine teşekkür etti.

Başkan Yılmaz; “Her açıdan aynı yöne bakan, aynı milli ve manevi değerlere inanan on binlerce kişinin bir araya gelmesi, tek başına bir enerjidir” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Lideri Devlet Bahçeli, “2023’e Doğru Aday Belli Karar Net” temalı açık hava toplantısında Mersin’den tüm Türkiye’ye seslenerek önemli mesajlar verdi. Mersin Millet Bahçesi yanında gerçekleşen mitinge, on binlerce kişi akın etti.  

Mersin’in yanı sıra çevre illerden de katılımcıların yer aldığı mitingde MHP Lideri Bahçeli; “Başı Toroslar kadar dik, gönlü Mavi Vatan kadar engin Mersin’i ve Mersinli kardeşlerimi gönülden selamlıyorum” ifadeleriyle coşkuyu arttırırken, alanda birlik ve beraberliğin en güzel fotoğraf karesi verildi.

“Cumhur İttifakı Türk Milletinin kendisidir. Adayımız bellidir. Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır. Hedefimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın açık ara farkla yeniden cumhurbaşkanı seçilmesidir” diyen MHP Lideri Devlet Bahçeli, Mersin’den ve çevre illerden mitinge katılan tüm vatandaşlara teşekkür etti.

BAŞKAN YILMAZ, DEVLET BAHÇELİ’YE TÜRK MÜZİK ALETLERİNİN ATASI KOPUZ HEDİYE ETTİ

MHP Lideri Devlet Bahçeli’yi Teşkilat Başkanları, partililer ve Mersinliler ile birlikte büyük bir coşku ve heyecanla ağırlayan Başkan Yılmaz, MHP Lideri Bahçeli’ye günün anısına özel bir hediye de sundu.

Başkan Yılmaz, Türkmen Beyine Toroslar Belediyesi Teknik ve Mesleki Eğitim Merkezi’nin Heykel ve Seramik Atölyesinde üretilen ve Kopuzun Atası olarak kabul edilmiş yaklaşık bin 200 yaşında olduğu belirlenen müzik aletinin replikasını hediye etti.  İki telli olan bu müzik aletinin sırt kısmında Türk toplulukları tarafından kutsal kabul edilen geyik motifi işlendi.

 “BİZİ GÜÇLÜ KILAN BİRLİĞİMİZ VE BERABERLİĞİMİZDİR”

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin teşrifleriyle düzenlenen büyük Mersin buluşması sonrası bir açıklamada bulanarak tüm hemşehrilerine yüksek katılımlarından dolayı teşekkür etti.

“Mersinimizde son derece güzel ve yüksek katılımlı bir miting gerçekleştirdik” diyen Başkan Yılmaz; “Mitingimize günlerdik coşku ve heyecanla hazırlandık. Milletvekillerimize, MYK Üyelerimize, Tüm teşkilat Başkanlarımıza, partililerimize ve hazırlıklara katılan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bizi güçlü kılan birliğimiz ve beraberliğimizdir. Türk Milleti, bu dönemde tarihi bir mücadele veriyor. Bu mücadelenin önderliğinde Milliyetçi Hareket Partimizin, Bilge Liderimiz Devlet Bahçeli’nin büyük önemi var. Biz verilen mücadeleyi anlıyor, anlatıyoruz ve heyecan duyuyoruz. Cumhur İttifakının kazanımlarını görüyoruz. Mersin’de Cumhur İttifakı ruhu hem partimizde hem de AK Parti’de anlaşılmış durumda. Bu tarihi dönemde Mersin’de böyle bir mitingin gerçekleşmesinden büyük mutluluk duyduk. Şehrimizde herkes liderimizi coşkuyla karşıladı. Liderimiz Mersin’e baharı getirdi. İnşallah emin adımlarla Mersin’de, Türkiye’de, Türk dünyasında hatta tüm dünyada üçüncü bir odak olan, dünyanın tüm mazlumlarıyla birlikte güçlü olan ve dünyaya denge getiren Türkiye’yi inşa edeceğiz. 2023 yılında yapılacak seçimlerde Türk Milleti yeniden Cumhur İttifakı diyecek ve güçlü Türkiye’ye doğru ilerleyeceğiz. 2023 bize mutluluk, birlik ve beraberlik getirecek” şeklinde konuştu.