GÜNDEM

TOROSLAR’IN BOCCE TAKIMI, TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU

Haber Tarihi : 02/06/17

TOROSLAR’IN BOCCE TAKIMI, TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU

Toroslar Belediyesi Bocce Takımı, başarılarına her gün bir yenisini daha ekliyor.

Bugüne kadar katıldıkları ulusal ve uluslararası şampiyonalarda kentimizi ve ülkemizi başarıyla temsil eden Toroslar Belediyesi Bocce takımı, Mersin Marina’da düzenlenen Bocce Volo Türkiye Şampiyonası’nda 1 Türkiye şampiyonluğu elde ederken, 3 sporcu da Türkiye 3’üncüsü oldu.

         Daha önce de milli takıma 8 sporcu gönderen Toroslar Belediyesi Bocce takımının sporcuları;  Bocce Volo Türkiye Şampiyonası’nda erkeklerde Türkiye birincisi olan Mehmet Can Yakın ve Türkiye üçüncüsü Serhan Şen ve Enes Uysal ile kadınlarda Türkiye üçüncülüğünü elde eden Ayşe Nur Çelik, milli takım seçmelerine girmeye hak kazandı.

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, yeteneklerini sahaya en güzel şekilde yansıtarak, Mersin’de ve Türkiye’de bu sporda en iyisi olduklarını gösterdikleri için Toroslar Belediyesi Spor Kulübü Antrenörü Niyazi Kutlay’ın nezdinde tüm sporcularını tebrik etti.

Başkan Tuna: “Takımımız katıldıkları şampiyonalardan birincilik elde ederek, ilçemizi, Mersinimizi ve Ülkemizi en iyi şekilde temsil etmektedirler. Sporcularımızın bu başarıları da bizleri oldukça gururlandırmaktadır. Şuanda Mersin’den milli takıma 8 sporcu gönderen bir  kulübüz. Bu sayıyı daha da fazlalaştırarak, bocce takımımızın milli takım kadrosunu oluşturacağına inanıyoruz. Milli takım seçmelerine katılacak olan sporcularımıza başarılarının devamını diliyorum. Allah, yollarını ve bahtlarını açık eylesin” dedi.