GÜNDEM

TOROSLAR BELEDİYE MECLİSİ, MAYIS AYI TOPLANTISINI YAPTI

Haber Tarihi : 04/05/2023

TOROSLAR BELEDİYE MECLİSİ, MAYIS AYI TOPLANTISINI YAPTI

Toroslar Belediyesi Mayıs Ayı Meclis Toplantısının birinci birleşimi, Yunus Emre Kültür Merkezi’nde yapıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan toplantıda gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

Toroslar Belediyesinin 2022 mali yılı Bütçe Kesin Hesabının ve Yönetim Dönemi Hesabının, Plan ve Bütçe Komisyonu’na havalesi oy birliğiyle kabul edildi.

Arpaçsakarlar Mahallesi, 11272 ada 1 parsel, 11273 ada 1 parsel ve 11274 ada 1 parselde yapılacak olan imar uygulaması sonucu Toroslar Belediyesi adına tescil olacak parselin, Deniz Kuvvetleri Akdeniz Bölge Komutanlığına tahsis edilmesine ilişkin teklif görüşülerek, Plan ve Bütçe ile İmar ve Bayındırlık Komisyonları’na oy birliğiyle havale edildi.

Toplantıda, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nden gelen gündem maddeleri de görüşülerek karara bağlandı.

Mayıs Ayı Meclis Toplantısının ikinci birleşiminin 5 Mayıs Cuma günü saat 10.30’da yapılmasına karar verilirken, Haziran ayında yapılacak olan meclis toplantısı ise 1 Haziran Perşembe günü saat 14.00’da gerçekleştirilecek.

Toplantı, dilek ve temenniler ile son buldu.

“EN BÜYÜK GÜCÜMÜZ, BİRLİKTELİĞİMİZ”

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Toroslar Belediyesi olarak Çevik Belediyecilik anlayışıyla vatandaşların her an yanlarında olduklarını belirterek; “Güzel kentimiz Mersin'e sunduğumuz her hizmet, sevginin, emeğin ve insana verilen değerin izlerini taşıyor. Bununla da gurur duyuyoruz. Ülke olarak pandemi süreci ve deprem felaketi yaşadık. Yaşadığımız her bir felaketin ardından dünyada eşi benzeri olmayan bir dayanışma örneği gösterdik. Toroslar Belediyesi olarak en zor günlerde en özel projelerle vatandaşlarımızın yanında olduk. Biz birlikte güçlüyüz. Neye ihtiyaç varsa oradayız” dedi.