GÜNDEM

BAŞKAN YILMAZ, 2. LİG’E YÜKSELEN YENİ MERSİN İDMAN YURDU’NU TEBRİK ETTİ

Haber Tarihi : 21/05/2023

BAŞKAN YILMAZ, 2. LİG’E YÜKSELEN YENİ MERSİN İDMAN YURDU’NU TEBRİK ETTİ

“BU TAKIM SÜPER LİG'E YAKIŞIR”

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Yomraspor’u 5-1 mağlup ederek 2. Lig’e yükselen Yeni Mersin İdman Yurdu’nu tebrik etti.

“Mersin İdman Yurdumuz, 100. yılında inşallah Süper Lig’de olacak” inancını yineleyen Başkan Yılmaz; “Şehrimizin takımına inancımız tam, hep birlikte el ele vererek yükselteceğiz dedik. Şükürler olsun şampiyon olduk. Yeter ki bir ve beraber olalım” dedi.

TFF 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Yeni Mersin İdman Yurdu, son maçta evinde konuk ettiği Yomraspor’u 5-1 yenerek şampiyon oldu. Karşılaşmadan galip ayrılan Mersin temsilcisi, puanını 68’e yükselterek, grubunu ilk sırada bitirdi.

“ŞAMPİYONLUĞUMUZ HAYIRLI OLSUN”

Başkan Yılmaz, Yeni Mersin İdman Yurdu’nun; yönetimiyle, teknik heyetiyle, futbolcuları ve taraftarlarıyla bu şampiyonluğu sonuna kadar hak ettiğini kaydederek, başarılarının devamını diledi.

Göreve geldiği günden bugüne kadar Yeni Mersin İdman Yurdu’na; tesis tahsis ederek ve binlerce taraftar ile destek vererek, takımın yanında olan Başkan Yılmaz; “2. Lig’e yükselen kentimizin göz bebeği Yeni Mersin İdman Yurdu’muzu tebrik ediyor, Kulüp Başkanımız Metin Saltık’a, yöneticilerimize, sporcularımıza ve desteklerini esirgemeyen taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Çok şükür ki Mersinimizin böyle büyük bir değeri ve Mersin İdman Yurdu markası var. Değişik siyasi görüşlere sahip olabiliriz. Farklı mezhep ve dinden olabiliriz. Ancak Mersin İdman Yurdu, Mersin’de doğan ve doyan herkesin takımıdır. Bu şehrin çocuğu olarak Mersin İdman Yurdu’muza hep destek verdik ve destek vermeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.