GÜNDEM

TOROSLAR BELEDİYESİNDEN HIZLI MÜDAHALE!

Haber Tarihi : 25/07/2024

TOROSLAR BELEDİYESİNDEN HIZLI MÜDAHALE!

“Yağmur Sonrası Hasar Gören Yolda Düzenleme Çalışmaları Başlatıldı”

Toroslar Belediyesi, Mersin’de sabah saatlerinde yaşanan yağmur sonrası Alsancak Mahallesi 76004 sokakta bulunan ve çöküntüler nedeniyle hasar oluşan yola anında müdahale etti.

Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız’ın talimatlarıyla harekete geçen belediye ekiplerince yolda hızlıca düzenleme çalışmaları başlatıldı. Hasar gören yol, söküm ve onarım çalışmalarının ardından yeniden asfaltlanarak ulaşıma açılacak.

"Ekiplerimiz Sahada”

Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız, vatandaşların mağdur olmaması ve güvenli bir şekilde ulaşımlarını sürdürebilmeleri için Alsancak Mahallesi’ndeki yolda meydana gelen hasara anında müdahale ettiklerini söyledi.

İlçe genelindeki üst yapı çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirten Başkan Yıldız, “Ekiplerimiz, sürekli sahada yer alarak yurttaşlarımızın mağduriyet yaşamaması ve olası aksaklıkları gidermek için çaba gösteriyor. Bugün de kentimizde yaşanan yağmur sonrası hasar gören yolumuzun onarım çalışmalarına kısa bir zaman içerisinde başlanmıştır. Yollarımızdan kaldırımlarımıza, parklarımızdan yeşil alanlarımıza tertemiz, huzur içinde yaşayacağımız bir Toroslar hedefiyle çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.