GÜNDEM

BAŞKAN TUNA’DAN ZABITA PERSONELİNE KUTLAMA

Haber Tarihi : 08/09/17

BAŞKAN TUNA’DAN ZABITA PERSONELİNE KUTLAMA

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna,  Zabıta Teşkilatı’nın 191’inci Kuruluş Yıldönümü münasebetiyle Belediye Zabıta Müdürlüğü’nde çalışan personeliyle bir araya gelerek, Zabıta Haftası’nı kutladı.

 Zabıta Müdürlüğü’nün yerel yönetimlerin halka açılan en etkili yüzü olduğunu belirten Başkan Hamit Tuna; “Zabıta Haftasında, zabıta personelimizle birlikte olmaktan büyük şeref duydum. Vatandaşlarımızın her türlü sıkıntılarını dinleyen, çözmek için gayret gösteren ve bizi sokakta temsil eden zabıtalarımız önemli bir görevi üstlenmektedir. İlçemizde gösterdikleri özverili ve fedakârca çalışmalarından dolayı tüm zabıta personelimize  teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Bu vesileyle başta Toroslar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personelimizin ve ülkemizin dört bir yanında vatandaşlarımızın huzur ve sağlığı için görev yapan tüm zabıta mensuplarının, haftasını kutluyorum” dedi.

Başkan Tuna, konuşmasının ardından Belediye Zabıta Müdürü Mikail Gül’e çiçek takdim ederek, başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ederken, Zabıta Müdürü Mikail Gül de görevlerini yerine getirirken en büyük destekçilerinin Başkan Hamit Tuna olduğunu belirterek; “Teşkilatımızın 191’inci Kuruluş Yıldönümünde bizleri unutmayan Belediye Başkanımız Sayın Hamit Tuna’ya çok teşekkür ediyoruz” dedi.

 Kutlama programında, tüm zabıta personeline teşekkür belgesi de takdim eden Belediye Başkanı Hamit Tuna, yine personel ile birlikte kutlama pastasını kesti.