GÜNDEM

TOROSLAR BELEDİYESİ KADIN BASKETBOL TAKIMI

Haber Tarihi : 21/11/17

TOROSLAR’IN KADIN BASKETBOL TAKIMI, BU SEZON ÇOK İDDİALI

Türkiye Kadın Basketbol Bölgesel 3. Liginde büyük bütçeli takımlarla mücadele eden Toroslar Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, ligde çıktığı üçüncü maçından da galibiyetle ayrıldı.

7.Bölge Kapalı Spor Salonu’nda konuk ettiği ve son derece çekişmeli geçen mücadelede DSİ Urfa Spor Kadın Basketbol Takımını 66-64 mağlup eden Toroslar Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, bu sonuçla zirvedeki yerini korudu.

Lig’de lider olarak yoluna devam eden Toroslar Belediyesi Kadın Basketbol Takımı’nı aldıkları başarılı sonuçlar ve ortaya koydukları oyundan dolayı kutlayan Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna; “Altyapıdan yetiştirdiğimiz ve grubun en düşük yaş ortalamasına sahip kızlarımız, çıktıkları tüm maçlarda etkili ve üstün oyun sergileyerek, ligde lider olarak yoluna devam etmektedirler. Bu güzel başarıları spor kulübümüze kazandıran kızlarımıza teşekkür ediyor, antrenörlerimiz Mehmet Ali Alagöz ve Oğuz Çetin’i tebrik ediyorum” dedi.

Toroslar Belediyesi Kadın Basketbol takımı, bu hafta sonu deplasmanda Diyarbakır Kayapınar Belediyesi  Kadın Basketbol Takımı ile karşılaşacak.