GÜNDEM

BAŞKAN TUNA'NIN RAMAZAN AYI MESAJI

Haber Tarihi : 14/05/18

BAŞKAN TUNA; “RAMAZAN AYI, MERHAMETİN, HUZUR VE BEREKETİN HABERCİSİDİR”

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, on bir ayın sultanı Ramazan-ı Şerif’in tüm islam Alemi’ne ve insanlığa hayırlı olmasını diledi.

Mübarek Ramazan Ayı’na ulaşmanın huzurunu ve hikmetini yaşadıklarını belirten Başkan Hamit Tuna; “Bu yıl da her yıl olduğu gibi Ramazan Ayı’nın Toroslarımızda birlik, beraberlik, dayanışma ve huzur içerisinde geçirilmesini temenni ediyorum” dedi.

Başkan Tuna; “Dargınlıkların unutulduğu, yardımlaşma ve paylaşmanın arttığı, içerisinde bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’ni barındıran  Ramazan Ayı’na ulaşmanın sevinci ve mutluluğu içerisindeyiz. Bu sene de Ramazan sofralarımızı ve sohbetlerimizi  vatandaşlarımızla birlikte paylaşacağız ve özellikle ihtiyaç sahibi ailelerimizin gıda ihtiyaçları konusunda yanlarında olacağız. Bu duygu ve düşüncelerle; başta Mersinli hemşehrilerim olmak üzere tüm İslam Alemi’nin Ramazan-ı Şerifini en kalbi duygularımla kutluyor, bu mübarek ayın ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.Vatan nöbetindeki Mehmetçiklerimize ve güvenlik güçlerimize de Yüce Allah’tan güç ve kuvvet diliyorum” dedi

Herhangi bir olumsuzlukla karşılaşan vatandaşların şikayetlerini ALO 153 Zabıta Şikayet Hattı’nı veya Toroslar Belediyesi’nin 322 72 00 numaralı telefonunu arayarak bildirebileceklerini de sözlerine ekleyen Başkan Tuna; “Amacımız, vatandaşlarımızın gönül rahatlığı içinde Ramazan Ayını geçirmeleridir” dedi.