GÜNDEM

BAŞKAN TUNA; “BAYRAMLAR PAYLAŞMAKTIR”

Haber Tarihi : 21/08/18

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Bayramların paylaşmak olduğunu vurguladı.

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Bayramların paylaşmak olduğunu vurguladı. Mübarek Kurban Bayramı namazını Soğucak Mahallesi’nde bulunan Merkez Camii’nde kılan Başkan Tuna, namaz çıkışında vatandaşlarla bayramlaştı.

Bayramların birlik ve beraberliğin pekiştiği, dargınların barıştığı günler olduğunu hatırlatan Başkan Tuna, tüm dünya da barış ve kardeşliğin hakim olmasını dileyerek: "İnşallah bu bayram birlik ve beraberliğimizle; bizi içten bölmek isteyen emperyalist güçlerin senaryolarını uygulatmaya çalıştığı vatan hainlerine bir ders olur. Küskünlerin barıştığı, dargınlıkların sona erdiği, güzel günlerin müjdecisi olan bir bayram geçirmeyi temenni ediyorum" dedi.

Mersinli hemşerilerinin ve İslam aleminin Mübarek Kurban Bayramı'nı kutlayan Başkan Tuna: "Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarıyla vatanımızın bölünmez bütünlüğü için görevlerinin başında kaybettiğimiz tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize acil şifalar diliyorum. İnsanlığa, ülkemize ve halkımıza barış, sağlık, huzur ve mutluluk getirmesi dileğiyle, tüm hemşehrilerimin mübarek Kurban Bayramı'nı kutluyorum" diye konuştu.

“Trafikte hız yapmaya değmez”

Belediye Başkanı Hamit Tuna: “Trafikte hız yapmaya değmez. Sevdiklerinize ulaşmak için acele etmeyin” diyerek sürücüleri daha dikkatli araç kullanmaları yönünde uyardı.

“Bayram öncesi hazırlıklarımızı tamamladık”

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Mübarek Kurban Bayramı öncesinde belediye olarak bayram süresince gerekli tedbirleri aldıklarını ve ekiplerin görevde olacağını hatırlatarak: “Bayram süresince; Zabıta, Temizlik ve Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz mesaide olacaktır. Vatandaşlarımız, her türlü taleplerini Alo Zabıta 153 hatını veya belediyemizin 3227200/1270 numaralı telefonlarımızı arayarak ekiplerimize bildirebilirler” dedi.

Toroslar’dan ücretsiz kurban nakli

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna bir ilke daha imza atarak, Korukent Mahallesi’nde oluşturdukları Kurban Satış Alanı’nda görevlendirdikleri araçlarla vatandaşların kurbanlarını ücretsiz olarak kurban kesim yerlerine nakledeceklerini de vurguladı.