GÜNDEM

TOROSLAR BELEDİYESİ ETKİNLİKLERİNİ İPTAL ETTİ

Haber Tarihi : 27/10/18

TOROSLAR BELEDİYESİ ETKİNLİKLERİNİ İPTAL ETTİ

Tunceli İli Nazımiye İlçesi’nde yürütülen operasyonlarda Mersin Toroslar İlçesi Arpaçsakarlar Mahallesi’nden Asım Türkel ve Silifke İlçesi Yeşilovacık Mahallesi’nden Ferruh Dikmen donarak şehit düştü. Toroslar Belediyesi’de Cumhuriyetimizin kuruluşunun 95’inci yıldönümü kapsamında 28 Ekim Pazar günü düzenleyeceği Cumhuriyet Konvoyu ve Cumhuriyet Konseri etkinliklerini iptal etme kararı aldı.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, vatan hainleri ile mücadele kapsamında şehadet şerbeti içen askerlerimize Allah’tan rahmet dileyerek, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle düzenleyecekleri etkinlikleri iptal ettiklerini söyledi.

Başkan Tuna: “Dün geç saatlerde aldığımız 2 askerimizin şehit olduğu haberi bizleri derinden üzdü. Bu nedenle de; Cumhuriyetimizin kuruluşunun 95’inci yıldönümü nedeniyle düzenleyeceğimiz Cumhuriyet Konvoyumuz ve Cumhuriyet Konserimizi iptal etme kararı aldık. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve Yüce Türk Milleti’ne başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Mekanları cennet olsun. Hain terör örgütleri ile mücadelede vatanımızın bölünmez bütünlüğünü ve ay yıldızlı al bayrağımızı korumaya çalışan tüm güvenlik güçlerimize Allah’tan muvaffakiyetler diliyorum” dedi.