GÜNDEM

TOROSLAR’DA SON PANAYIR

Haber Tarihi : 04/06/19

TOROSLAR’DA SON PANAYIR

Başkan Yılmaz, Ramazan Ayı boyunca Toroslar İlçesi’nin her gün farklı bir mahallesinde kurulan iftar sofrası ve Ramazan Panayırında, yaklaşık 40 bin kişiyle bir araya geldi.

Toroslar Belediyesi’nin, mübarek Ramazan Ayı münasebetiyle her gün bir mahallede düzenlediği iftar sofrası ve Ramazan Panayırı; Ramazan Ayı’nın manevi atmosferini 7’den 70’e herkese yaşattı.

Ramazan Ayı’nın son günlerinde de Arslanköy, Yavca ve Kavaklıpınar Mahalleleri ile son olarak da Mustafa Kemal Mahallesi’nde  iftar sofrası ve Ramazan Panayırı kuruldu.

Toroslar Belediye Başkanı Av. Atsız Afşın Yılmaz’ın ev sahipliği yaptığı iftar programına; MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek,  MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, Belediye Meclis Üyeleri, STK temsilcileri, Mahalle Muhtarları ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.

Tasavvuf müziğinden Karagöz-Hacivat, meddah ve tahta bacak gibi birçok gösteri ve etkinlik düzenlenerek 7’den 70’e herkesin dolu dolu bir Ramazan geçirmesi sağlandı.

İftar programında hemşehrilerine seslenen Başkan Yılmaz, Ramazan ayının bereketin, paylaşmanın ve kardeşliğin pekiştiği ay olduğunu vurguladı.

Başkan Yılmaz; “Ramazan ayı birlik, beraberlik, sevgi ve hoşgörü duygularının yoğun olarak yaşandığı bir aydır. Bizde Ramazan ayını idrak ettiğimiz ilk günden beri farklı mahallelerimizde kurulan iftar sofrasında vatandaşlarımızla birlikte orucumuzu açtık. Bereket sofrasına oturduk. Ramazan Ayı boyunca iftar sofralarında yaklaşık 40 bin kişiye ulaştık. Bu vesileyle vatandaşlarımızı dinledik, onlarla kucaklaştık, hep birlikte oruçlarımızı açtık. Ramazanın bütün güzelliklerini yediden yetmişe hep birlikte birlikte yaşadık.” şeklinde konuştu.

“En İyi Şekilde Hizmet Edeceğiz”

Görevinin hizmet etmek ve el uzatmak olduğunu ifade eden Başkan Yılmaz; “Elimizi tutan herkesin elini sıkıca tutacağız. Allah’ın izniyle en iyi şekilde hizmet etmeye çalışacağız. Bu bir ekip işidir. Programlarımız, çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecek. Programımıza katılan herkese teşekkür ederim” diye konuştu.

MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek ise birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, Başkan Yılmaz’ın  Toroslar’da yaşayan herkese eşit hizmet sunacağını söyledi. Şimşek; “31 Mart’ta Toroslar’ın evladı Atsız Afşın Başkana verdiğiniz destekten dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah Atsız Başkan, Hamit Tuna başkandan aldığı bu bayrağı daha yükseklere taşıyacak. Toroslarda yaşayan, siyasi görüş ne olursa olsun tüm hemşehrilerimizin hizmetinde olacaktır. Kendisine başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Başkan Yılmaz program sonunda kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen vatandaşları, özellikle de çocukları kırmadı.