GÜNDEM

“TOROSLAR MODEL İLÇE OLACAK”

Haber Tarihi : 11/06/19

BAŞKAN YILMAZ, FİDANLIKTA İNCELEME YAPTI

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, bir yandan mahalle ziyaretleri yaparak mevcut çalışmaları yerinde inceliyor, bir yandan da belediyeye bağlı müdürlükleri ziyaret ederek, personeliyle bir araya geliyor.

Başkan Yılmaz, bu kapsamda Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesindeki fidanlıkta incelemelerde bulundu.

Ziyareti sırasında Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri ile sohbet ederek yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler alan Başkan Yılmaz, yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte İlçe genelindeki yeşil alan, park ve sosyal tesislerde gerçekleştirdikleri yenileme, bakım ve düzenleme çalışmalarını yoğunlaştırdıklarını söyledi.

Parkları estetik bir görünüme kavuşturmak istediklerinin altını çizen Başkan Yılmaz, fidanlıkta mevsimlik çiçek ve çelik fidan üretimi yaptıklarının bilgisini vererek park ve bahçeler müdürlüğü atölyesinde yapılan heykellerin de parklara yerleştirildiğini belirtti.

 İlçenin daha yeşil ve güzel bir görünüme sahip olması için fidanlığın üretim standardı ve kapasitesini arttıracaklarını ifade eden Başkan Yılmaz; “Toroslar’ın daha yaşanabilir model bir ilçe olması için gayret ediyoruz. Bu kapsamda  park ve yeşil alanlarımız  ile sosyal tesislerimizin  bakım, onarım ve korunmasına önem veriyoruz. Çocuklarımızın daha temiz ve güzel alanlarda oyunlar oynayıp zaman geçirmeleri en büyük temennimizdir” dedi.