GÜNDEM

YKS’YE GİRECEK ÖĞRENCİLERE BAŞARILAR

Haber Tarihi : 13/06/19

Başkan Yılmaz, "Emeklerinizin Karşılığını Alacaksınız"

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, bu hafta sonu yapılacak olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) girecek olan tüm öğrencilere başarılar diledi.

Başkan Yılmaz yayımladığı mesajda ailelere seslenerek “Öğrencilerin hayatlarının en önemli sınavlarından birisi olan bu sınavda onlara destek olmak bizlerin en önemli görevidir” dedi.

YKS'nin öğrencilerin lisans eğitimine geçişte önemli bir basamak olduğunu ifade eden Başkan Yılmaz, “Öğrencilerimiz bütün bir yıl emek ve çaba göstererek hazırlandıkları Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nda başarılı olacaklarına inancım tamdır. İnanıyorum ki, emeklerinizin karşılığını alacaksınız. Sizi, hayatın yeni bir safhasına taşıyacak bu sınav elbette önemlidir. Ancak belirtmeliyim ki bu sınavda başarı elde edememek hiçbir şeyin sonu değildir. Aldığınız sonuç ne olursa olsun, önünüzde uzun bir hayat var. Eğitim almayı hedeflediğiniz meslekleri ve alanları belirlerken her mesleğin kendi başına bir değer olduğu ve fırsat barındırdığını unutmayalım”  ifadelerini kullandı.

Sınav saatleri içerisinde okulların çevresinde gürültü yapmamaya özen gösterilmesinin altını çizen Başkan Yılmaz, “Değerli hemşehrilerim bu süreçte öğrencilerimizi stres ve sıkıntıya sokacak durumlardan kaçınmalıyız. Bu düşüncelerle sınava büyük bir azim ve özveriyle hazırlanan siz kıymetli öğrencilerimizin sınav heyecanını paylaşıyor, sınava girecek tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum” dedi.