GÜNDEM

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı

Haber Tarihi : 14/07/19

BAŞKAN YILMAZ; “15 TEMMUZ, MİLLİ İRADEYE SAHİP ÇIKMA GÜNÜDÜR”

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Mesajında, Fetullahçı Terör Örgütü/ Paralel Devlet Yapılanmasının (FETO/PDY) 3 yıl önce 15 Temmuz gecesi kalkıştığı hain darbe girişimini bir kez daha şiddetle kınadıklarını belirten Başkan Yılmaz, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

“Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün ifade ettiği gibi egemenlik kayıtsız, şartsız milletindir. Hiçbir güç milli egemenliğin üzerinde değildir.” ifadelerine yer veren Başkan Yılmaz; her zaman darbelere karşı demokrasiyi savunan bir anlayışın hakim kılınması gerektiğini vurguladı.

Başkan Yılmaz, “Yüce Milletimiz, tarih boyunca olduğu gibi söz konusu vatan olunca bir olmayı, bir kez daha tüm dünyaya göstermiş, vatanına, bayrağına ve milli iradeye canı pahasına sahip çıkmıştır. Milletimizin huzuruna ve Türkiye Cumhuriyeti’nin bölünmez bütünlüğüne yönelik yapılan bu girişimler hiçbir zaman amacına ulaşamayacak, hiç kimsenin de  buna gücü yetmeyecektir. Bu duygu ve düşüncelerle tüm şehitlerimizi rahmet, minnetle ve saygıyla anıyor, gazilerimize de şükranlarımı sunuyorum. Allah bir daha bu millete 15 Temmuzları yaşatmasın.” dedi.