GÜNDEM

TOROSLAR’DA ŞENLİK VAR

Haber Tarihi : 16/07/19

Toroslar Belediyesi, Mahalle Şenlikleri ile eğlenceyi vatandaşların ayağına getiriyor

Mersinliler’e sıcak yaz akşamlarında eğlence dolu saatler yaşatacak şenliklerin ilk durağı Çamlıdere Mahallesi’nde saat 20.00’da başlayacak. Her gün farklı bir mahallede 42 gün sürecek olan şenlikler ile yaz akşamlarının dolu dolu geçmesi amaçlanıyor.

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’ın, Toroslar’da ilk kez hayata geçireceği Mahalle Şenlikleri kapsamında dramadan sihirbazlık gösterisine,  Karagöz ve Hacivat’tan ortaoyunu ile İbiş ve Ustasına kadar birçok gösteri ve eğlence bir arada sunulacak.

Mutlu anların paylaşıldıkça çoğaldığını söyleyen Başkan Yılmaz, “Sosyal ve kültürel faaliyetler kapsamında düzenlediğimiz şenlikler ile vatandaşlarımızın yaz akşamlarına renk katmak istiyoruz. Çocuklarımızın da yaz tatillerinin tadını doyasıya eğlenerek çıkartmaları, geleneksel birçok oyun ve sahne gösterisiyle de güzel zaman geçirmelerini amaçlıyoruz.” diye konuştu.

Hem çocukların hem de yetişkinlerin keyifli zaman geçireceği şenlik panayırlarında patlamış mısır ve gazoz ikramı da yapılacak. 17 Temmuz ve 1 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek şenliklerin son durağı ise, Çandır Mahallesi’nde düzenlenecek.