GÜNDEM

TOROSLAR’DA HİZMET ÇITASI YÜKSELİYOR

Haber Tarihi : 28/07/19

Toroslar Belediyesi, ilçe genelinde yol onarım ve bakım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ulaşımı rahatlamak amacıyla yeni yol açma ve mevcut yollarda genişletme çalışmaları da yapılıyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bu kapsamda Gözne, Güzelyayla, Musalı, Tırtar,  Değirmendere Mahallellerinde yol ve bahçe yolları düzenleme çalışmaları ile Ayvagediği Mahallesi Sinap Mevkiinde yeni yol açım, Portakal Mahallesi’nde ise sathi asfalt çalışmasını gerçekleştirdi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, ilçe halkının hizmetin en iyisine layık olduğunu belirterek, Toroslar’daki hizmet çıtasını daha da yukarılara taşımanın gayreti içerisinde olduklarını söyledi.

Belediye olarak mahallelerde ihtiyaç duyulan her noktaya hizmet götürdüklerini  belirten Başkan Yılmaz; “İlçemizin eksikliklerini belirledik ve göreve geldiğimiz günden bu yana eksikleri gidermek için çalışıyoruz. Vatandaşlarımızla da görüşürek taleplerini dinliyor ve çalışmalarımıza yön veriyoruz.” dedi.