GÜNDEM

TOROSLAR BELEDİYESİ İLE TOROS ÜNİVERSİTESİ ARASINDA İŞBİRLİĞİ

Haber Tarihi : 06/08/19

Başkan Yılmaz, “İşbirliğimizin gelişerek devam etmesini diliyorum”

Toroslar Belediyesi ile Toros Üniversitesi arasında işbirliği protokolü imzalandı.

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz ile Toros Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Haluk Korkmazyürek tarafından imzalanan protokol, Meslek Yüksekokulu İnşaat Teknolojisi Programı’na kayıtlı öğrencilerin ders programındaki derslerin ve uygulamaların belediye bünyesinde yapılmasına ilişkin usul ve esasları belirlemek üzere düzenlendi.

Protokol kapsamında programa kayıtlı her öğrencinin haftalık ders programı Yüksekokul tarafından hazırlanarak her eğitim öğretim yılı başlangıcında Toroslar Belediyesi’ne sunulacak. Aynı zamanda belediye önerilen ders programı çerçevesinde eğitim öğretimi sürdürecek en az lisans düzeyinde eğitim görmüş ve fiilen inşaat ile ilgili disiplinler alanında görev yapan çalışanını sorumlu olarak yüksekokula bildirecek.

Protokolün diğer bir maddesinde ise öğrencilerin eğitim öğretim sürelerince derse devam, sınavlar, disiplin ve benzeri konularda, Toros Üniversitesi’nin kanun, yönetmelik ve esaslarının geçerli olacağı yer alıyor.

Her iki taraf içinde hayırlı olmasını dileyen Başkan Yılmaz, “Toros Üniversitesi ile yaptığımız iş birliğini protokol altına aldık. İşbirliğimizin gelişerek devam etmesini diliyorum. Her iki taraf içinde hayırlı olsun” dedi.