GÜNDEM

TOROSLAR BOCCE TAKIMI’NDAN MİLLİ GURUR

Haber Tarihi : 30/09/19

Toroslar Belediyesi Bocce Takımı, uluslararası arenada kazandığı başarılara bir yenisini daha ekledi.

İtalya’da düzenlenen Dünya Ümitler Bocce Şampiyonası’nda Toroslar Belediyesi Bocce Takımı oyuncusu milli sporcu Mehmet Can Yakın, Dünya 3.’sü olarak Türkiye’nin gururu oldu.

Rakipleri arasında büyük bir başarı elde eden milli sporcu Yakın, kendisini her zaman destekleyen Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’a teşekkür etti.

5 dakika koşarak oynanan basamak oyununun eleme turlarının ardından milli sporcu Yakın, çeyrek finalde Hırvat Marin Cubela ile eşleşti. Milli sporcu, çeyrek finalde kendine ait Türkiye rekoru olan 44 sayıyı yakalayarak 42 sayıda kalan rakibini eledi. Yarı finalde de ev sahibi İtalyan Matteo Mana ile karşılaşan Yakın, rakibine 45-39 yenilerek bronz madalyanın sahibi oldu.

Bir yandan eğitimine devam eden milli sporcu Mehmet Can Yakın, daha çok başarılı olmak için çalışmaya devam edeceğini belirterek; “Desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Toroslar Belediye Başkanımız Sayın Atsız Afşın Yılmaz’a teşekkür ederim.” dedi.

“Ülkemize bronz madalya kazandıran ve bizleri başarısıyla gururlandıran sporcumuz Mehmet Can Yakın'ı ve antrenörümüz Niyazi Kutlay’ı tebrik ediyoruz.” diyen Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz ise; “Sporun ve sporcunun her zaman yanındayız. Ülkemizin adını uluslararası platformlarda duyuran sporcularımızla gurur duyuyoruz. Toroslar Belediyesi Bocce Takımımızın başarısı, Ülkemizin başarısıdır.” şeklinde konuştu.