GÜNDEM

TOROSLAR'DA FİNİŞERLİ ASFALT ÇALIŞMASI

Haber Tarihi : 27/01/20

Toroslar Belediyesi, ilçe genelinde başlattığı asfalt, yol açım, bakım ve onarım çalışmaları kapsamında finişerli asfalt serim çalışmalarını da aralıksız sürdürüyor.

Geçtiğimiz hafta Zeki Ayan ve Buluklu Mahallelerinde asfalt bakımı gerçekleştiren Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Osmaniye Mahallesi’nde de 700 ton sıcak karışım asfalt çalışması yaptı.

Vatandaşların talep ve önerilerini dikkate alarak hizmetlerini sürdüren belediye, belirlenmiş program dahilinde çalışmaları en kısa sürede tamamlamayı hedefliyor. Mahalle muhtarları ile de sürekli iletişim halinde olunarak acil ihtiyaçlar çözüme kavuşturuluyor.

Başkan Yılmaz: “Ulaşım Kalitesini En Üst Seviyede Tutmaya Çalışıyoruz”

Toroslar'ı daha modern ve estetik bir görünüme kavuşturmak amacıyla çalıştıklarını kaydeden Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, “İlçemizde yeni imara kazandırdığımız yolların yanında asfalt, yol açım, bakım ve onarım çalışmalarımızı da aralıksız sürdürüyoruz” dedi.

 "Yapılan her çalışma ilçemizin yaşam standartlarının yükseltilmesine katkı sunuyor" diyen Başkan Yılmaz, “İlçemiz halkına bakımlı ve düzenli yollar kazandırmak istiyoruz. Önceliğimizi alt yapı çalışmaları tamamlanan yollarımıza veriyoruz. İlçemizin birçok bölgesinde de finişerli asfalt serimi başladı. Osmaniye Mahallemizde şu ana kadar yapılan çalışmada 700 ton sıcak asfalt döküldü. Çalışmalarımız belirlenen program dahilinde ilçe genelinde devam edecek” diye konuştu.

Osmaniye Mahalle Muhtarı Cengiz Şahpaz da mahallelerine sunduğu hizmetlerinden dolayı Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz'a ve ekibine teşekkür etti.