GÜNDEM

MAHALLE SAKİNLERİ; "SOKAKLARIMIZ ÇİÇEK GİBİ OLDU"

Haber Tarihi : 27/02/20

Hayata geçirdiği önemli ve yerinde hizmetlerle ilçe halkının sevgisini kazanan Başkan Yılmaz'a, mahalle sakinleri teşekkür etti.

Osmaniye Mahallesi'nin sakinleri, Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz'a mahallelerine yapılan asfaltlama ve hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Toroslar Belediyesi'nin belli bir program çerçevesinde yürütmüş olduğu çalışmalar kapsamında Osmaniye Mahallesi'nin yol çalışmaları tamamlandı. İlçede tespit edilen ihtiyaçlar, bu program doğrultusunda gideriliyor.

Muhtar Şahpaz, "Sokaklarımız Ayrı Bir Güzelliğe Kavuştu"

Çalışmalar neticesinde mahallelerinin yeni asfaltlanan yollarla güzel bir görünüme kavuştuğunu dile getiren Osmaniye Mahalle Muhtarı Cengiz Şahbaz; "Mahallemizin asfalt çalışmaları bitti. Sokaklarımız ve yollarımız ayrı bir güzelliğe kavuştu. İlçemizin ihtiyaçlarını karşılamak ve vatandaşların hayatını kolaylaştırmak adına çalışmalar yapan Toroslar Belediye Başkanımız Sayın Atsız Afşın Yılmaz'a teşekkür ediyoruz" dedi.

Mahalle Sakinleri, "Atsız Başkanımıza Teşekkür Ediyoruz"

Belediyenin çalışmalarından memnun olduklarını belirten mahalle sakinleri ise; "Toroslar Belediyemizin yapmış olduğu asfaltlama çalışmalarıyla mahallemiz tertemiz oldu. Bundan sonra da bu güzel hizmetlerin devam edeceğine inancımız tam. Başkanımızdan Allah razı olsun. Mahallemize gösterdiği ilgi ve alakasından dolayı kendisine teşekkür ediyoruz. Başkanımızın her zaman yanında olacağız" ifadelerini kullandı.

Başkan Yılmaz, "Halkımıza En Güzel Hizmeti Sunmaya Devam Edeceğiz"

Toroslar'ın hak ettiği hizmeti alabilmesi için gece gündüz çalıştıklarını belirten Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz; "Göreve geldiğimiz günden beri imkanlarımız dahilinde ilçemizin bütün mahallelerine eşit hizmet götürme gayreti içerisindeyiz. İlçemizde gerçekleştirdiğimiz saha incelemelerimizde vatandaşlarımızın taleplerini dinleyerek ihtiyaçları gideriyoruz. Hemşehrilerimiz, hizmetin en güzeline layık. Biz de onlar için durmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.