GÜNDEM

TOROSLAR'IN KORONAVİRÜS TEDBİR TİMİ

Haber Tarihi : 18/03/20

24 SAAT İŞ BAŞINDA

Toroslar Belediyesi, Türkiye'de ilk Koronavirüs (Covid-19) vakasının açıklanmasının ardından başlattığı ilaçlama ve dezenfekte çalışmalarını hız kesmeden devam ettiriyor.

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz'ın yakın takibiyle devam eden hijyen çalışmaları kapsamında; ilçe genelindeki vatandaşların ortak kullanım alanları olan ibadethaneler, eğitim kurumları, kuran kursları, kamu kurumları, aile sağlık merkezleri, muhtarlıklar, sivil toplum kuruluşları, dernekler, kahvehaneler, parklar ve sosyal tesisler düzenli olarak ilaçlanıp, dezenfekte ediliyor.

Yeni tip Koronavirüse karşı alınan önlemlerde, özellikle risk grubunda bulunan yaşlıların yaşamlarını sürdürdüğü huzurevleri başta olmak üzere sağlıklı ulaşım için minibüsler de rutin olarak ilaçlanıyor.

Başkan Yılmaz: "Dikkatli ve Tedbirli Olmalıyız"

 Vatandaşlarımızın sağlığı ve huzuru için tedbirlerimizi en üst seviyeye çıkardık" diyen Başkan Yılmaz, temizlik kurallarına her zamankinden daha fazla uyulması gerektiğini belirterek; "Hastalık etkisini kaybedene kadar vatandaşlarımızın ortak kullanım alanlarında gerçekleştirdiğimiz ilaçlama ve dezenfekte çalışmalarımız aralıksız devam edecek. Halkımızdan da isteğimiz kişisel hijyene dikkat etmeleridir.  El birliğiyle dikkatli ve tedbirli olarak Koronavirüs hastalığının yayılmasını engelleyeceğimize inanıyorum" diye konuştu.