GÜNDEM

TOROSLAR'DA KORONAVİRÜS TEDBİRİ;

Haber Tarihi : 21/03/20

BANKLAR KALDIRILDI

Toroslar Belediyesi, Koronavirüs tedbirleri kapsamında Kuvayi Milliye Caddesi üzerindeki Toroslar Kültür Sanat Kaldırımında bulunan bankları geçici süreliğine kaldırdı.

Yeni tip Koronavirüs (Covid-19) salgınının yayılmasını önlemek ve halk sağlığını korumak için tedbirleri arttıran belediye, ilçenin en işlek caddesindeki bankları kaldırarak önlem aldı.

 Başkan Yılmaz'dan "Evde Kal" Çağrısı

"Sağlığınız bizim için önemli" diyen Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs salgınının yayılmaması için vatandaşlara; "Risk almayalım, önlem alalım. Hastalığın yayılmasını önlemek için lütfen gerekmedikçe evden çıkmayalım" çağrısında bulundu.

İlçe genelindeki kamu kurum ve kuruluşları dahil tüm ortak kullanım alanlarında dezenfeksiyon çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini belirten Başkan Yılmaz; "Belediye olarak Koronavirüs ve salgın hastalıklara karşı her türlü önlemleri uyguluyoruz. Vatandaşlarımızdan da isteğimiz tedbiri elden bırakmayıp kişisel hijyen kurallarına daha çok uymalarıdır. Lütfen zorunlu olmadıkça evlerinizden çıkmayın" dedi.