GÜNDEM

OTOBÜS TERMİNALİ DEZENFEKTE EDİLDİ

Haber Tarihi : 27/03/20

Sorumlu belediyecilik anlayışıyla çalışan Toroslar Belediyesi, Koronavirüs tedbirleri kapsamında Mersin Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde dezenfeksiyon çalışması yaptı.

Temizlik İşleri Müdürlüğü'nce oluşturulan ekip, özel elbiselerle geldikleri terminalin tüm noktalarını titizlikle ilaçlayarak, dezenfekte etti.

Yolcu hareketliliğinin yoğun olarak yaşandığı alanlardan biri olan otobüs terminalinde yapılan dezenfekte çalışması vatandaşlar ve terminal çalışanları tarafından memnuniyetle karşılandı.

Başkan Yılmaz; "Tedbirlerimizi Alıyoruz, Ekiplerimiz Sahada"

"Vatandaşlarımızın sağlığı ve huzuru için gereken tüm tedbirleri alıyoruz" diyen Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz; "İlçemizdeki tüm ortak kullanım alanlarında dezenfeksiyon çalışmalarımızı arttırdık. Yolcu minibüslerinin yanı sıra Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde de dezenfeksiyon çalışması yapıyoruz. Bu süreçte devletimize ve sağlık çalışanlarımıza en büyük desteği evde kalmakla ve kurallara uymakla yapabiliriz. Vatandaşlarımızdan temizlik, hijyen ve sosyal mesafe kurallarına daha çok dikkat etmelerini istiyoruz. İnşallah el birliğiyle bu salgını atlatacağız" diye konuştu.