GÜNDEM

TOROSLAR, DENETİMLERDEN TAM NOTLA GEÇTİ

Haber Tarihi : 23/10/2020

TOROSLAR, DENETİMLERDEN TAM NOTLA GEÇTİ

Toroslar Belediyesi, Koronavirüs salgınına karşı ilçe genelindeki işletmelerde hijyen denetimlerini sürdürüyor.

Belediye Zabıta Müdürlüğü ekipleri, gıda üretim ve satışı yapan market, fırın, pastane gibi işletmeleri denetleyerek, maske, mesafe ve temizlik konularına uyulup uyulmadığını kontrol etti.

Ürünlerin son kullanma tarihleri ile fiyat etiketlerini de inceleyen ekipler, aynı zamanda sebze ve meyve satışı yapan işletmelerde ürünlerin nasıl muhafaza edileceği konusunda da bilgilendirme yaptı.

"Halkımızın Sağlıklı ve Kaliteli Hizmet Alması İçin Çalışıyoruz"

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Toroslar halkının sağlıklı ve kaliteli hizmet alması amacıyla işletmelere yönelik denetimlerinin devam ettiğini belirterek; "Hemşehrilerimizin gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilmeleri için denetimlerimizi düzenli olarak sürdürüyoruz" dedi.

Toplum sağlığına büyük önem verdiklerini kaydeden Başkan Yılmaz; "Zorlu bir süreçten geçiyoruz. Halkımızın sağlığı ve güvenliği önceliğimiz. Ekiplerimiz, işletmelere yönelik denetimlerinde hijyen koşullarının yanı sıra satışı yapılan ürünlerin son kullanma tarihleri ile fiyat etiketlerinin de kontrolünü yapıyor. Hem vatandaşlarımızdan hem esnaflarımızdan isteğimiz maske, mesafe ve hijyen konusunda hassas davranmalarıdır. Yaşadığımız bu zorlu süreci kurallara riayet ederek el birliğiyle atlatacağız" şeklinde konuştu.