GÜNDEM

TOROSLAR BELEDİYE MECLİSİ TOPLANIYOR

Haber Tarihi : 02/03/17

TOROSLAR BELEDİYE MECLİSİ TOPLANIYOR

5393 SAYILI BELEDİYE KANUNUNUN 20. MADDESİNE GÖRE; BELEDİYE MECLİSİMİZ AŞAĞIDAKİ GÜNDEMİ GÖRÜŞMEK ÜZERE 06/03/2017 PAZARTESİ GÜNÜ SAAT 14.00’DE BELEDİYE MECLİS TOPLANTI SALONUNDA MUTAT TOPLANTISINI YAPACAKTIR. DUYURULUR

1) Yoklama.

2) Bir önceki birleşime ait karar özetinin okunması.

3) Belediyemize şartsız hibesi Başkanlık Oluru ile kabul edilen ve yasal işlemlerin yapılabilmesi için belediye başkanına veya belediye başkanının görevlendireceği bir personele yetki verilen römorka ait alınan 06/02/2017 tarih ve 37 sayılı Meclis Kararında düzeltme yapılmasına ilişkin teklifin görüşülmesi.

4) Toroslar Kaymakamlığı İlçe Jandarma Komutanlığının 31/01/2017 tarih ve 374 sayılı yazıları doğrultusunda; Toroslar İlçe Jandarma Komutanlığı ile yapılan koordine sonucunda belirlenen mahallelere güvenlik kameraları kayıt sistemleri kurulması işlemlerinin belediyemiz bütçesinden karşılanmasına ilişkin teklifin görüşülmesi.

5) Kalkınma Bakanlığına sunulmak üzere belediyemiz tarafından hazırlanmakta olan “Çocuk Trafik Eğitim Parkı Projesi” ile ilgili temsil ve ilzama yetkili kılınmak üzere, Belediye Başkanı Hamit TUNA’ya veya görevlendireceği bir personele yetki verilmesine ilişkin teklifin görüşülmesi

6) Tapunun Mersin İli, Toroslar İlçesi, Yalınayak Mahallesi, 23 M III pafta, 4290 ada, 2 nolu parsel için hazırlanan plan değişikliği teklifinin görüşülmesi.

7) Belediyemiz ihtisas komisyonlarından gelecek raporların görüşülmesi.

8) Nisan/2017 ayında yapılacak olan meclis toplantı gününün belirlenmesi.

9) Temenniler ve öneriler.

Haberin videosu için tıklayınız