GÜNDEM

BAŞKAN YILMAZ, YKS'DE DERECE YAPAN İKİZ KARDEŞLERİ ÖDÜLLENDİRDİ

Haber Tarihi : 12/08/2021

BAŞKAN YILMAZ, YKS'DE DERECE YAPAN İKİZ KARDEŞLERİ ÖDÜLLENDİRDİ

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, 2021 yılı Yükseköğretim Kurumları Sınavında (YKS) derece yapan Mersinli ikiz kardeşleri, ailesiyle birlikte ağırladı.

Başkan Yılmaz, sayısal alanda Türkiye dördüncüsü olan Mustafa Bora Köseoğlu ve yine sayısal alanda bin 26. olan ikiz kardeşi Bahri Burak Köseoğlu'nu tebrik etti.

"Gençlerimizin Başarısıyla Gurur Duyduk"

Gençlerin elde ettiği bu başarıyla gurur duyduklarını belirten Başkan Yılmaz; "Toroslar Belediyesi olarak eğitim ve öğretim önceliğimiz. Bu önemli sınavda Türkiye çapında derece yaparak kentimizi gururlandıran  gençlerimizi tebrik ediyorum. Büyük bir emek ve çabayla elde edilen bu başarıyla biz de çok mutlu olduk. Her iki gencimize de eğitim hayatlarında başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Başkan Yılmaz, ziyaret sırasında öğrencilerle sohbet  ederek gitmek istedikleri üniversite ve bölümle ilgili bilgiler de aldı.

Öğrencilerin bu başarısını onlara altın ve dijital saat hediye ederek kutlayan Başkan Yılmaz, üzerlerinde büyük emeği olan ailelerine de teşekkür etti.

"Atsız Başkanımıza Teşekkür Ederiz"

Mustafa Bora Köseoğlu ve Bahri Burak Köseoğlu kardeşler ise Başkan Yılmaz'a hediyeleri ve eğitime olan desteği için teşekkür ederek; "Başkanımızın eğitime olan desteği ve ilgisi bizler için çok kıymetli. Atsız Başkanımıza bizi ağırlayarak onure ettiği için teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.