GÜNDEM

TOROSLAR BELEDİYESİNDEN RAMAZAN DENETİMİ

Haber Tarihi : 07/04/2022

TOROSLAR BELEDİYESİNDEN RAMAZAN DENETİMİ

Toroslar Belediyesi, Ramazan ayı nedeniyle ilçe genelinde bulunan fırın, market ve semt pazarlarına yönelik fahiş fiyat, gramaj ve hijyen denetimlerini sıklaştırdı.

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, amaçlarının gıda ürünlerinin sağlıklı ve güvenli bir şekilde vatandaşlara ulaştırılması olduğunu söyledi.

Belediye Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından bu kapsamda; fırın ve unlu mamul imalathanelerinde üretilen ekmek ve pidelerin gramajları ile semt pazarlarında satış yapan pazarcı esnafının kullandığı teraziler kontrolden geçirildi.

Yapılan denetimlerde, vatandaşların özellikle Ramazan ayında sofralarından eksik etmediği pidelerin sağlıklı koşullarda üretilip üretilmediği titizlikle incelendi.

Başkan Yılmaz; “Denetimlerimiz Devam Edecek”

Sağlıklı ve kaliteli gıda üretiminin büyük önem taşıdığını belirten Başkan Yılmaz; “Ramazan denetimlerimiz kapsamında ekmek ve pide üretimi yapan fırınlarımızı titizlikle inceliyoruz. Semt pazarlarımızda gerekli kontrolleri yapıyoruz. İlçe esnafımızın bilinçli olduğunu ve kurallara uyduğunu görüyoruz. Bu duyarlılık için esnafımıza teşekkür ederiz. Vatandaşlarımız, herhangi bir olumsuzlukla karşılaşırlarsa belediyemizin 0324 322 7200 numaralı telefonundan zabıta ekiplerimize ulaşabilirler. Denetimlerimiz devam edecek” diye konuştu.