GÜNDEM

TOROSLAR BELEDİYESİNDEN YAYLA YOLLARINA BAKIM

Haber Tarihi : 09/06/2022

TOROSLAR BELEDİYESİNDEN YAYLA YOLLARINA BAKIM

Toroslar Belediyesi, ilçenin yüksek kesimlerinde gerçekleştirdiği yol yapım çalışmalarını sürdürüyor.

Yaylalarda artan nüfus yoğunluğu ile birlikte imar planına uygun yeni yol açım ve düzenleme çalışmaları yapan belediye, kış aylarında şiddetli yağışlardan zarar gören yolların bakım ve onarım çalışmalarını da planlı bir şekilde yapıyor.

Vatandaşların daha konforlu ve güvenli bir şekilde ulaşımlarını sağlamak için yapılan çalışmalar kapsamında Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Gözne, Ayvagediği, Buluklu ve Evrenli Mahalleleri’nde ihtiyaç duyulan yollarda iş makineleriyle düzenleme çalışması yaptı.

Başkan Yılmaz; “İlçemizin Dört Bir Yanında Özveriyle Çalışıyoruz”

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, yaz aylarının gelmesiyle yayla yollarının kullanımının daha da arttığını ve vatandaşların bu güzergahlarda sıkıntı yaşamamaları için sistemli bir şekilde çalıştıklarını söyledi.

“Mahallelerimizin ihtiyaçlarını hızlı ve planlı bir çalışmayla gideriyoruz” diyen Başkan Yılmaz; “Havaların ısınmasıyla birlikte ilçemizin yaylalarına göçler başladı. Yaylalarımızda yeni yerleşim alanlarının artmasına paralel olarak ulaşım hizmetleri de artıyor. Yol yapım çalışmalarımız, ilçe merkezinde ve yaylalarımızda eş zamanlı olarak devam ediyor. Bu çalışmalarla amacımız, kaliteli ve konforlu ulaşım ağımızı ilçemizin dört bir yanına ulaştırmak" ifadelerini kullandı.