GÜNDEM

BAŞKAN TUNA, BERAT KANDİLİNİ KUTLADI

Haber Tarihi : 09/05/17

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, 10 Mayıs Çarşamba gününü 11 Mayıs Perşembe gününe bağlayan gece idrak edeceğimiz Berat Kandili dolayısıyla bir m

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, 10 Mayıs Çarşamba gününü 11 Mayıs Perşembe gününe bağlayan gece idrak edeceğimiz Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Mesajında, Berat Kandili'nin, tüm İslam Alemi'nin ve Ülkemizin birlik ve beraberliğine, huzur ve barışına vesile olmasını dileyen Başkan Hamit Tuna: "On bir ayın Sultanı Ramazan-ı Şerif'in habercisi olan Mübarek Berat Kandili'ni idrak edecek olmanın sevinç ve mutluluğunu yaşamaktayız. Günah, borç ve cezadan kurtulmak gibi anlamlara gelen Berat, Yüce Allah'ın rahmet ve mağfiretine ulaşmayı ifade etmektedir. Bu mübarek gecenin manevi duyguları içerisinde birbirimize sevgi ve hoşgörü ile yaklaşarak dargınlık ve kırgınlıklara son vermeli, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmeliyiz. Başta Mersinli hemşerilerim olmak üzere bütün İslam Alemi'nin Berat Kandili'ni kutluyor, bereket, sağlık ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum" dedi.