GÜNDEM

BAŞKAN YILMAZ, YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILINI KUTLADI

Haber Tarihi : 12/09/2022

BAŞKAN YILMAZ, YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILINI KUTLADI

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, 2022-2023 eğitim öğretim yılı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Yeni eğitim öğretim yılının; öğrencilere, öğretmenlere ve velilere hayırlı olmasını dileyen Başkan Yılmaz; “Çocuklarımız, uzun bir yaz tatilini geride bıraktı. Bu süre zarfında Toroslar Belediyesi olarak, Çocuk Gelişim Atölyelerimiz ve spor okullarımız ile çocuklarımızın eğlenirken öğrenmesini, sanatla ve sporla bütünleşmelerini ve yaz tatilini verimli geçirmelerini sağladık” dedi.

“Eğitime Desteğimiz Her Zaman Sürecek”

Başkan Yılmaz, ilçedeki okullarda eğitim kalitesinin artmasına, öğrencilerin daha sağlıklı ve güvenli ortamlarda eğitim almalarına önem verdiklerini kaydederek; “Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın, daha iyi koşullarda eğitim hayatlarını sürdürmeleri için üzerimize düşen sorumluluğun farkındayız. Bu nedenle eğitimi her zaman önceliklerimiz arasında tuttuk. İlçemizdeki okulların fiziki koşullarının iyileştirilmesi adına çalışmalar yapıyoruz. Okul yöneticilerimizden gelen talep doğrultusunda okullarımızın dış cephe boyamasını da ücretsiz olarak gerçekleştiriyoruz. Eğitim ve öğretime olan desteklerimiz artarak devam edecek” ifadelerini kullandı.

"Hedefimiz, Milli ve Manevi Değerlerine Sahip Gençler Yetişmesi”

“Çocuklarımızın, bilgi çağının bütün gelişmişliklerini kullanabilen, araştıran, sporcu kimlikleriyle öne çıkan ve Türk Milletinin değerlerini özümsemiş bir gençlik olarak yetişmeleri en büyük arzumuz” diyen Başkan Yılmaz; “Yeni eğitim öğretim yılına başlarken öğrencilerimizin yaşadıkları heyecanı yürekten paylaşıyoruz.  Bu duygu ve düşüncelerle başta sevgili öğrencilerimiz olmak üzere tüm eğitim camiasının 2022-2023 eğitim öğretim yılını kutluyor, kentimize ve ülkemize başarılar getirmesini temenni ediyorum” diye konuştu.