GÜNDEM

BAŞKAN YILMAZ, 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ’NÜ KUTLADI

Haber Tarihi : 10/01/2023

BAŞKAN YILMAZ, 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ’NÜ KUTLADI

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Gazeteciliğin, fedakârlık, sorumluluk isteyen ve zor şartlarda yapılan önemli bir meslek oluğunu belirten Başkan Yılmaz, “Basın mensuplarımız, kamuoyunun tarafsız, doğru bilgilendirilmesi ve vatandaşların haber alma hakkının korunması açısından önemli bir görev üstleniyor. Bu görevlerini yerine getirirken zaman ve mesai kavramı gözetmeksizin kentimizde ve ülkemizin dört bir yanında başarıyla çalışan gazeteci arkadaşlarımıza emekleri için teşekkür ederim” dedi.

Yazılı ve görsel medyanın yanı sıra internet ve sosyal medya mecralarının hızlı gelişim gösterdiğini, günümüzde artık bilgi ve habere ulaşmanın daha da kolaylaştığını kaydeden Başkan Yılmaz; “10 Ocak, değerli gazetecilerimizin çalışma koşullarının konuşulduğu ve bu mesleğin zorluklarının hatırlandığı önemli bir gündür. Basın mensuplarımız; ülkemizin, ilimizin, ilçemizin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmesine önemli katkılar sağlamaktadır. Biz de Toroslar Belediyesi olarak her zaman olduğu gibi meslek ilkeleri ve değerlerini ön planda tutarak kamuoyunu doğru bilgilendiren, mesai mefhumu gözetmeksizin fedakarca çalışan basın mensuplarımıza destek olmaya devam edeceğiz. Mersinimizin değerli basın mensupları başta olmak üzere tüm basın camiasının Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyor, sağlık, huzur ve başarılar diliyorum. Ebediyete intikal eden basın mensuplarını da rahmetle anıyorum” ifadelerini kullandı.