GÜNDEM

BAŞKAN YILMAZ, ACİL TOPLANMA ALANLARINDA VATANDAŞLARI YALNIZ BIRAKMADI

Haber Tarihi : 21/02/2023

BAŞKAN YILMAZ, MERSİN’İ DE ETKİLEYEN HATAY DEPREMİNİN ARDINDAN ACİL TOPLANMA ALANLARINDA VATANDAŞLARI YALNIZ BIRAKMADI

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, merkez üssü Hatay olan,  Mersin ve çevre illerde de hissedilen depremin ardından geceyi tedbir amacıyla dışarıda geçiren vatandaşlarla bir araya geldi.

İlçede hazırladıkları Acil Toplanma Alanlarında, hemşehrilerini ve deprem bölgesinden gelerek ilçeye yerleşen depremzedeleri ziyaret eden Başkan Yılmaz, geçmiş olsun dileklerini ileterek; “Tüm imkanlarımızla vatandaşlarımızın yanındayız. Destek için teyakkuzdayız” dedi.

Belediye, sosyal medya hesapları üzerinden de Toroslar’ın dört bir yanındaki sosyal tesisler ve spor kompleksleri olmak üzere muhtelif yerlerde Toroslar Kaymakamlığı ile birlikte hazırlanan Acil Toplanma Alanlarını vatandaşlara bir kez daha duyurdu.

İkamet ettiği yere en yakın Acil Toplanma Alanları’nda buluşan vatandaşlara, Toroslar Belediyesince gece boyunca sıcak çorba ve su ikramı da yapıldı.

“Depremzede Kardeşlerimizin Acısını Paylaşıyoruz”

Başkan Yılmaz, depremden etkilenen vatandaşların Belediyenin 0324 322 72 00 numaralı telefonundan Acil Destek Merkezi’ne ulaşabileceklerini de belirterek;  “Kahramanmaraş’ın ardından bu kez merkez üssü Hatay olan 6.4 ve 5.8 büyüklüğündeki iki depremin üzüntüsünü yaşadık. Mersinimizde ve çevre illerde hissedilen depremlerden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum.  Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. İnşallah bir daha hiçbir afetle karşılaşmayız.  Biz büyük bir devlet, çok güçlü bir milletiz. Bu zor günleri birlik ve beraberlik içerisinde atlatacağız inşallah” dedi.