GÜNDEM

TOROSLAR BELEDİYESİ, YOLLARI YENİLİYOR

Haber Tarihi : 02/05/2023

TOROSLAR BELEDİYESİ, YOLLARI YENİLİYOR

Toroslar Belediyesinin, ‘Çevik Belediyecilik’ çalışmalarıyla ulaşım ağı daha kaliteli ve konforlu hale geliyor.

Belediye, ilçe genelindeki farklı noktalarda yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarını eş zamanlı olarak sürdürüyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bu kapsamda, Toroslar, Kurdali, Mithat Toroğlu ve Korucular Mahallelerinde asfalt serim, Doruklu Mahallesi’nde kilit parke döşeme çalışması yaptı.

Ekipler; Arpaçsakarlar, Ayvagediği, Bekiralanı, Çandır, Darısekisi, Gözne, Hamzabeyli, Kerimler, Mevlana, Resul, Soğucak ve Şahinpınarı Mahallelerinde de yol açma, genişletme ve düzenleme çalışmaları gerçekleştirdi.

BAŞKAN YILMAZ; “VATANDAŞIMIZIN NEREDE İHTİYACI VARSA GİDERMEYE DEVAM EDİYORUZ”

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, ilçe genelindeki yolları yenileyerek vatandaşların daha güvenli ve konforlu seyahat etmeleri için çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini söyledi.

Başkan Yılmaz; “Toroslarımız, hızla büyüyen ve gelişen bir ilçe. Yol yapım çalışmalarımız, merkezde ve yaylalarımızda eş zamanlı olarak devam ediyor. Sorumluluk alanımız olan sokaklarımızda vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak için var gücümüzle çalışıyoruz. İlçemizde tespit ettiğimiz ihtiyaçların yanı sıra hemşehrilerimizin taleplerini dinliyor, imkânlarımız ölçüsünde yerine getiriyoruz. Bu çalışmalarla amacımız, kaliteli ve konforlu ulaşım ağımızı ilçemizin dört bir yanına ulaştırmak” dedi.